19 Απρ 2014
0 σχόλια

Άγριος καυγάς μεταξύ βουλευτών στην Ηλεία

Μόνο... μαλλί με μαλλί δεν πιάστηκαν δύο βουλευτίνες του Νομού Ηλείας με αφορμή την αφή της Ολυμπιακής Φλόγας για τους Αγώνες Νέων στο Ναντζίνγκ της Κίνας, η οποία έχει προγραμματιστεί να τελεστεί στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Όλα ξεκίνησαν, σύμφωνα με τα Παραπολιτικά, όταν η «γαλάζια» Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου (φωτ. αριστερά) απέστειλε επιστολή διαμαρτυρίας στον πρέσβη της Κίνας και στη ΔΟΕ, εξηγώντας ότι αποτελεί πραγματικά ακατανόητη και προσβλητική ενέργεια να γίνει η αφή εκτός της Αρχαίας Ολυμπίας.


 Πρότεινε, μάλιστα, σύμφωνα με τα Παραπολιτικά, η τελετή να πραγματοποιηθεί εκεί, όπως είχε συμβεί και στην προηγούμενη σχετική διοργάνωση, κατόπιν απαίτησης του κράτους της Σιγκαπούρης.

Αυτή η κίνηση φαίνεται πως προκάλεσε τη... ζήλια της συναδέλφου της από τον ΣΥΡΙΖΑ, Εφης Γεωργοπούλου-Σαλτάρη, η οποία, αντί να συνταχθεί μαζί της, της επιτέθηκε λέγοντας πως «εάν πραγματικά η βουλευτής της Ν.Δ. θέλει να αγωνιστεί, ακόμη και με τη δική της λογική και μέθοδο για τις πανανθρώπινες αξίες που πρεσβεύει η Ολυμπιακή Φλόγα, αρχικά να αποστείλει επιστολή διαμαρτυρίας στον πρωθυπουργό, στον υφυπουργό Πολιτισμού και στην ΕΟΕ, που συνηγορούν απολύτως με την απόφαση της ΔΟΕ για τον “τεμαχισμό” της Ολυμπιακής Φλόγας».

«Ακατανόητη είναι η αντίδραση της κυρίας Σαλτάρη στις πρωτοβουλίες που ανέλαβα, προκειμένου η αφή της Ολυμπιακής Φλόγας να πραγματοποιηθεί στην Αρχαία Ολυμπία», ανταπάντησε η κ. Αυγερινοπούλου.

«Με δεδομένο ότι η κυρία Σαλτάρη ανέλαβε κάποιες πρωτοβουλίες και απέτυχε, για ποιο λόγο αντιδρά που έκανα το επόμενο βήμα; Οι πολίτες βλέπουν προφανώς ότι κάποιοι πρωτοπορούν και κάποιοι μένουν στις... καταγγελίες», είπε με νόημα, γεγονός που αποδεικνύει στην πράξη ότι οι γυναικείοι καβγάδες έχουν και ενδιαφέρον και... χάρη.

Με πληροφορίες από το: newsbomb.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top