24 Απρ 2014
0 σχόλια

ΠΥΡΓΟΣ: Σύλληψη για παράνομο κυνήγι

Στην σύλληψη ενός νεαρού άνδρα προχώρησε χθες το πρωί το δασαρχείο Πύργου.

Tο Δασαρχείο Πύργου μετά από συντονισμένες ενέργειες συνέλαβε νεαρό κάτοικο Πύργου στη θέση «Ροφιά» του Δήμου Πύργου να «περιπολεί» με μια δεμένη και γεμισμένη με τρία φυσίγγια καραμπίνα Remington και δέκα ελεύθερα φυσίγγια.

Άμεσα έγινε κατάσχεση του όπλου και των φυσιγγίων και σχηματίστηκε δικογραφία προκειμένου να υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ηλείας.


Όπως επισήμανε ο δασάρχης Πύργου Παναγιώτης Λάττας την περίοδο αυτή το κυνήγι απαγορεύεται και οι συνέπειες είναι μεγάλες για αυτούς που το ασκούν την περίοδο αυτή και ζητείται από όλους να τηρούν πιστά το Νόμο

«Θα θέλαμε επίσης να πληροφορήσουμε ότι η υπηρεσία μας διεξάγει συνεχείς περιπολίες όλες τις ώρες του εικοσιτετραώρου και προβαίνει σε όλες τις νόμιμες ενέργειες προκειμένου να εξαλείψει φαινόμενα παραβατικής συμπεριφοράς όπως παράνομο κυνήγι, παράνομη υλοτομία και κατάληψη και εκχέρσωση δασών και δασικών εκτάσεων» επισήμανε χαρακτηριστικά ο Π. Λάττας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το δασαρχείο Πύργου όλο το προηγούμενο διάστημα έχει δεχτεί καταγγελίες για παράνομο κυνήγι σε μία μεγάλη ζώνη του δήμου Πύργου.

Με πληροφορίες από την: protinews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top