23 Ιουλ 2014
0 σχόλια

Ηλεία: Η ακτινογραφία που κάνει το γύρο του διαδικτύου

Δείτε τι είχε καταπιεί ένας νεαρός που πήγε στο νοσοκομείο

Όταν οι γιατροί έπαιρναν στα χέρια τους την ακτινογραφία που βλέπετε, σίγουρα δεν μπορούσαν να φανταστούν την εικόνα που θα έβλεπαν


Ένα ακόμα περιστατικό έρχεται να σοκάρει τον ιατρικό χώρο στο νοσοκομείο Πύργου. Σύμφωνα με πληροφορίες και δεύτερος ασθενης της Ψυχιατρικής Κλινικής, μεταφέρθηκε εκεί από την περιοχή του Αγρινίου, έχοντας καταπιεί διάφορα αντικείμενα.

Μετά το πρώτο περιστατικό την περασμένη Δευτέρα, με ασθενή από το Μεσολόγγι που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Πύργου και βρέθηκε να έχει καταπιεί δεκάδες αντικείμενα όπως ρολόι, κομπολόι, κοσμήματα, βίδες, καρφίτσες και άλλα, υπήρξε και δεύτερο.

Σύμφωνα με πληροφορίες έκπληκτοι οι γιατροί αντίκρισαν σε μια ακτινογραφία που υποβλήθηκε ο ασθενής, να έχει καταπιεί και αυτός αρκετά αντικείμενα. Από αυτά διακρινόταν τουλάχιστον ένα σφουγγάρι και ένα καρφί, ενώ είναι πολύ πιθανό όπως και στο προηγούμενο περιστατικό να υπάρχουν και άλλα αντικείμενα στο στομάχι του.

Στην πρώτη περίπτωση ο ασθενής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Ρίου, όπου με λαπαροσκοπική μέθοδο, απομακρύνθηκαν κάποια από τα αντικείμενα και είναι πολύ πιθανό την ίδια μέθοδο να ακολουθήσουν οι γιατροί και με το δεύτερο ασθενή.

Όπως διακρίνεται και στην ακτινογραφία ο δεύτερος ασθενής έχει καταπιεί διάφορα αντικείμενα μεταξύ αυτών καρφιά και βίδες.
ΦΩΤΟ από ilialive.gr

Πηγή: ilialive.gr
Πληροφορίες: newsit.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top