24 Ιουλ 2014
0 σχόλια

ΗΛΕΙΑ: Κινδύνεψε από δάγκωμα φιδιού λόγω του λουκέτου στο Κ.Υ. Ανδρίτσαινας!

Σοβαρά κινδύνεψε η ζωή κατοίκου της Λινίσταινας τον οποίο δάγκωσε φίδι (οχιά), αλλά μεταφέρθηκε με καθυστέρηση στο νοσοκομείο Πύργου , από το γεγονός ότι δε λειτουργούσε το Κ.Υ. Ανδρίτσαινας!

Τον κάτοικο της περιοχής μετέφεραν στο νοσοκομείο συγγενικά του πρόσωπα, πράγμα που φέρνει ξανά στην επικαιρότητα και το πρόβλημα της λειτουργίας των ασθενοφόρων.


Το παραπάνω συμβάν σε συνδυασμό και με άλλα περιστατικά που συμβαίνουν σχεδόν καθημερινά στην ευρύτερη περιοχή, έχουν προκαλέσει την έντονη ανησυχία αλλά και αγανάκτηση των κατοίκων που βλέπουν σταδιακά το Κ.Υ. να οδηγείται σε λουκέτο…

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός, σύμφωνα με το πρόγραμμα λειτουργίας για τον Ιούλιο που έχει στη διάθεσή της η «ΠΡΩΤΗ», πως για τις μισές σχεδόν ημέρες του μήνα παραμένει κλειστό, ενώ συγχρόνως για μεγάλο χρονικό διάστημα παραμένει χωρίς ιατρικό προσωπικό!

Χωρίς αντίκρισμα…

Ήδη σύμφωνα με πληροφορίες έγιναν παρεμβάσεις από τοπικούς φορείς προς την 6Η Υγειονομική Περιφέρεια Πελοποννήσου με σκοπό την άμεση στελέχωση της μονάδας υγείας, χωρίς όμως μέχρι στιγμής να υπάρχει αποτέλεσμα.

Η κατάσταση στην περιοχή γίνεται χειρότερη λόγω της σημαντικής αύξησης του πληθυσμού αυτή την εποχή και όλοι εύχονται να μην υπάρξουν σοβαρά περιστατικά που θα θέσουν σε άμεσο κίνδυνο τη ζωή συνανθρώπων μας…

Κώστας Αντωνόπουλος
Πηγή: protinews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top