22 Αυγ 2014
0 σχόλια

Ανδρίτσαινα: Επιτυχημένα τα παρθενικά «Δώρα του Λύκαιου»!

Την Κυριακή 17 Αυγούστου 2014 έπεσε η αυλαία του πρώτου διήμερου Φεστιβάλ Ανδρίτσαινας με τίτλο «Τα δώρα του Λυκαίου». Ύστερα από αρκετούς μήνες προετοιμασίας το Δ.Σ. του Συλλόγου κατάφερε να φέρει εις πέρας την αποστολή του, να διοργανώσει δηλαδή ένα Φεστιβάλ που να προβάλει την Ανδρίτσαινα και την ευρύτερη περιοχή γύρω από το Λύκαιον όρος.

Στο πλαίσιο αυτού του Φεστιβάλ παρουσιάστηκαν στο κοινό δύο συναυλίες, τη μία από το Λουδοβίκο των Ανωγείων και την ορχήστρα του και τη δεύτερη από τα «Χρώματα της Ήλιδας». Και οι δύο συναυλίες ήταν μαγικές και η ανταπόκριση του κοινού μεγάλη.


 Πριν από την έναρξη των δύο συναυλιών το κοινό είχε την ευκαιρία να απολαύσει μία θεατρική και μία χορευτική παράσταση από το Πολιτιστικό Σύλλογο γυναικών Σπερχογείας και από τη σχολή χορού της κ. Δήμητρας Μπέρτσου «Shall we dance».

Δεν έμειναν, όμως, παραπονεμένοι οι μικροί φίλοι, οι οποίοι χόρεψαν και τραγούδησαν με τους δύο κλόουν, το Sakito και τη Richi που τους κράτησαν συντροφιά για πάνω από μια ώρα.

 Δε θα μπορούσαμε, τέλος, να παραλειφθεί η συμμετοχή νέων καλλιτεχνών της περιοχής στο Φεστιβάλ οι οποίοι με χαρά ψυχαγώγησαν το κοινό, ο καθένας με το δικό του μοναδικό τρόπο. 

Καθ’ όλη τη διάρκεια των παραπάνω εκδηλώσεων και στις 16 και στις 17 Αυγούστου παραγωγοί παραδοσιακών προϊόντων ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Ανδρίτσαινας και διέθεσαν τα προϊόντα τους σε έκθεση που έλαβε χώρα στον εξωτερικό χώρο του θεάτρου.
Σε όλη αυτή την προσπάθεια ο Σύλλογος είχε τη συμπαράσταση των χορηγών του τους οποίους και ευχαριστεί δημόσια για τη πολύτιμη συμβολή τους στην υλοποίηση αυτού του εγχειρήματος. 

Η ομάδα του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Ανδρίτσαινας φιλοδοξεί να εμπλουτίσει το Φεστιβάλ «Τα δώρα του Λυκαίου» με ακόμη περισσότερες εκδηλώσεις και δρώμενα και να το καθιερώσει ως μια ετήσια γιορτή του Πολιτισμού!

Πηγή; patrisnews.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top