16 Σεπ 2014
0 σχόλια

Θρυλική βραδιά: Ολυμπιακός-Ατλέτικο Μαδρίτης στις 21.45

Έφτασε η ώρα για την 16η πρεμιέρα του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ, σε ένα νέο ξεκίνημα για την πολύπειρη στη διοργάνωση ελληνική ομάδα. 

Ολυμπιακός-Ατλέτικο Μαδρίτης στις 21.45 στο κατάμεστο (φεύγουν σήμερα τα τελευταία 700 εισιτήρια) «Γ. Καραίσκάκης», σε απευθείας μετάδοση από τον Real FM, live κάλυψη από το pamesports.gr και τηλεοπτική από τη NOVA.


Ο Μίτσελ ετοιμάζει ένα πολύ δυνατό και σφιχτό σχήμα, χωρίς να βγάζει από την ομάδα του την κεντρική ιδέα του παιχνιδιού της. Και περιμένει πολλή προσοχή στις στημένες φάσεις, πολύ τρέξιμο και δύναμη στο κέντρο, μεγάλη αποτελεσματικότητα στην επίθεση.

Ο Σιμεόνε σέβεται τον Ολυμπιακό και η Ατλέτικο έρχεται για να παίξει το πιο δύσκολο παιχνίδι της στον όμιλο, όπως δήλωσε ο Αργεντινός τεχνικός.

Όλοι οι παίκτες της λίστας είναι διαθέσιμοι για τον Μίτσελ που θα κάνει τις τελικές επιλογές του το μεσημέρι για την 11αδα.

Ο Σαλίνο έχει κάποιες ενοχλήσεις από τράβηγμα και θα μείνει έξω από το σημερινό ματς, ο Μανιάτης δεν έχει προπονηθεί με την ομάδα αλλά θέλει να είναι στη μάχη και είναι πιθανό να μπει στη 18άδα και να παίξει. Οι Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μαζουάκου, Μποτία, Αμπιντάλ, Εντινγκά, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι, Τσόρι, Αφελάι και Μήτρογλου προβάλλουν ως οι επικρατέστεροι.

Μογιά, Χοαυνφράν, Σικέιρα, Μιράντα, Γοδίν, Γκάμπι, Τιάγκο ή Σουάρεθ, Κόκε, Γκαρθία, Γκριζμάν ή Τουράν και Μάντζουκιτς οι επιλογές του Σιμεόνε.

Ο Ολυμπιακός έχει 6 νίκες, 5 ισοπαλίες και μόλις 2 ήττες (από Βαλένθια και Λεβάντε) όταν υποδέχεται τους Ισπανούς στην Ευρώπη.

Η Ατλέτικο στην περσινή πορεία της μέχρι τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ δεν έχασε ποτέ μακριά από την Ισπανία. 2-1 την Πόρτο, 3-0 την Αούστρια, 1-1 με τη Ζενίτ, 1-0 την Μίλαν, 1-1 με Μπαρτσελόνα, 3-1 την Τσέλσι .

Διαιτητής θα είναι ο Πορτογάλος Προένσα με τον οποίο ο Ολυμπιακός είχε νικήσει 2-1 την Σταντάρ και είχε χάσει 1-0 από την Μαρσέιγ.

Όλα είναι έτοιμα για το νέο ραντεβού με τα αστέρια για τον πρωταθλητή Ελλάδας.

Πηγή: pamesports.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top