30 Σεπ 2014
0 σχόλια

Μαύρη Τρίτη με ΕΝΦΙΑ και φόρο εισοδήματος - Απίστευτες εικόνες ταλαιπωρίας

Και μας γδέρνουν και μας βασανίζουν - Ουρές χωρίς τέλος επειδή τελειώνει η προθεσμία για την πληρωμή της πρώτης δόσης - Λιποθυμίες στη Θεσσαλονίκη από την πολύωρη αναμονή

Το αδιαχώρητο επικρατεί στα περισσότερα υποκαταστήματα τραπεζών από νωρίς το πρωί καθώς οι πολίτες σπεύδουν να πληρώσουν τον ΕΝΦΙΑ,σήμερα Τρίτη,τελευταία ημέρα εξόφλησης των δόσεων.


Συνταξιούχοι από νωρίς το πρωί βρίσκονται στις τράπεζες για να πάρουν τη σύνταξή τους και παράλληλα να καταβάλουν τις φορολογικές τους υποχρεώσεις.

Οι πολίτες μπορούν να εξοφλούν τις βεβαιωμένες οφειλές ΕΝΦΙΑ και φόρου εισοδήματος στα 59 καταστήματα των Ελληνικών Ταχυδρομείων που λειτουργούν με διευρυμένο ωράριο, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Ενδεικτικό της απίστευτης ταλαιπωρίας με την οποία είναι αντιμέτωποι οι πολίτες είναι το γεγονός ότι ένας άντρας λιποθύμησε σήμερα το πρωί στη Θεσσαλονίκη, λόγω της πολύωρης αναμονής! Το περιστατικό σημειώθηκε σε υποκατάστημα της Εθνικής,στην οδό Λαμπράκη, ενώ σημείο έσπευσε αμέσως ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Διαβάστε περισσότερα εδώ

Δείτε περισσότερα στο: protothema.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top