20 Οκτ 2014
0 σχόλια

Το θέμα που ντρόπιασε όλη την Ελλάδα - Οικογένεια με 2 ανήλικα παιδιά μένει στο αυτοκίνητο σε δρόμο του Ηρακλείου

Γροθιά στο στομάχι όλης της Ελλάδας η εικόνα της τετραμελούς οικογένειας στο Ηράκλειο Αττικής που εδώ και 16 μέρες ζει στο αυτοκίνητο. 

Οι γονείς έχασαν τις δουλειές τους και βρέθηκαν στο δρόμο μαζί με τα δύο ανήλικα παιδιά τους. Εκ των υστέρων τρέχει η συντεταγμένη πολιτεία να βοηθήσει τους αξιοπρεπέστατους ανθρώπους.


Το θέμα που ντρόπιασε όλη την Ελλάδα

Μια οικογένεια νοικοκυραίων, ο κύριος Νίκος με την κυρία Μαρία και τις δύο ανήλικες κόρες τους αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν το σπίτι τους στο Ηράκλειο Αττικής όταν τους έκαναν έξωση γιατί δεν είχαν χρήματα να πληρώσουν το ενοίκιο.

Οι αξιοπρεπέστατοι άνθρωποι ζουν στο δρόμο τις τελευταίες 16 μέρες και ενώ το θέμα δημοσιεύτηκε σε κυριακάτικη εφημερίδα, μόλις σήμερα η συντεταγμένη πολιτεία "ξύπνησε" αφού το θέμα έπαιξε στα κανάλια.

Ο κύριος Νίκος εργαζόταν σε αρτοβιομηχανία και έχασε τη δουλειά του ενώ το ίδιο συνέβη και στην κυρία Μαρία που ήταν σχολική τροχονόμος.

Οι δύο τους κορες 14 και 16 ετών, έβαλαν τα κλαματα όταν η μαμά και ο μπαμπάς τους ανακοίνωσαν πως θα πρέπει να φύγουν από το παιδικό τους δωμάτιο και να ζήσουν στο αυτοκίνητο όπως εξομολογείται στην κάμερα του Newsit η κυρία Μαρία.



ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

Διαβάστε περισσότερα και δείτε φωτογραφίες και βίντεο στο: newsit.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top