20 Οκτ 2014
0 σχόλια

200 προσλήψεις μόνιμων σε ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ. 9 στην Ζαχάρω

Μέσα στον Οκτώβριο αναμένεται να υποβληθεί στο ΑΣΕΠ το αίτημα του υπουργείου Υγείας για 200 προσλήψεις μόνιμων υπαλλήλων στο ΕΚΑΒ, στην ειδικότητα ΔΕ Πληρωμάτων Ασθενοφόρων.

Η έκδοση της προκήρυξης θα γίνει άμεσα, καθώς υπάρχουν μεγάλα κενά σε προσωπικό λόγω των συνταξιοδοτήσεων που έχουν μεσολαβήσει από το 2008, οπότε και είχε βγει ο τελευταίος διαγωνισμός του φορέα.


Σύμφωνα με το Εθνος Εργασία ήδη έχουν καθοριστεί -βάσει του Ν. 2643/98- οι 13 θέσεις που ανήκουν στις κατηγορίες ΑμεΑ, τριτέκνων, πολυτέκνων και Εθνικής Αντίστασης, ενώ οι υπόλοιπες θέσεις κατανέμονται ως εξής:

Κεντρική Υπηρεσία Αθηνών 128 θέσεις, Λέσβου 2, Αλιβερίου 7, Λήμνου 2, Ζαχάρως 9, Σάμου 4, Κεφαλονιάς 3, Χίου 2, Κέρκυρας 8, Σύρου 3, Αμφισσας 2, Πάρου 6, Νάξου 5, Καρπενησίου 2, Ορεστιάδας 3, Θήρας 5, Διδυμοτείχου 4, Μυκόνου 2, Φλώρινας 2 και Ανδρου 1.

Οι υποψήφιοι που θα συμμετάσχουν στον διαγωνισμό πρέπει: να διαθέτουν δίπλωμα επαγγελματικής κατάρτισης της ειδικότητας Πλήρωμα Ασθενοφόρου Διασώστης του ΙΕΚ ΕΚΑΒ ή αντίστοιχης ειδικότητας της ημεδαπής ή αλλοδαπής και οι άντρες να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις.

Στα προσόντα που θα μετρήσουν για την επιλογή των επιτυχόντων ανήκουν η εμπειρία των υποψηφίων, η εντοπιότητα (για τις θέσεις στην περιφέρεια), καθώς και η κατοχή επαγγελματικής άδειας οδήγησης Γ' κατηγορίας.

Με πληροφορίες απο το: iliaoikonomia.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top