23 Οκτ 2014
0 σχόλια

Oλυμπιακός - Γιουβέντους 1-0

Ο ψυχωμένος Ολυμπιακός έγραψε ξανά ιστορία στο Champions League, «λυγίζοντας» τη Γιουβέντους (1-0) με γκολάρα του Κασάμι και δείχνοντας ότι στο «σπίτι» του δεν φοβάται κανέναν!

Ψυχή, Τσόρι και Ρομπέρτο έκαναν άνω - κάτω τη Γιουβέντους και ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια νίκη 1-0!


Πέντε νίκες σε ισάριθμα εντός έδρας ματς, το «Γ. Καραϊσκάκης» είναι κάστρο και οι Πειραιώτες από την κορυφή της βαθμολογίας ονειρεύονται την πρόκριση.

 Ο Αργεντίνος έκανε απίστευτα πράγματα στο α' μέρος, ο Ρομπέρτο πήρε τη σκυτάλη στο β' 45λεπτο και μετά την πρωταθλήτρια Ισπανίας, στο... καναβάτσο έπεσε και η πρωταθλήτρια Ιταλίας.

Ετσι έπαιξαν

Και Μανιάτης και Τσόρι και Ντινγκά στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού, με τον Μίτσελ να παρουσιάζει σύστημα 4-2-3-1. Ο Ρομπέρτο κάτω από τα δοκάρια, Ομάρ δεξιά, Μαζουακού αριστερά, Μποτία και Αμπνιντάλ στο κέντρο της άμυνας. Κασάμι και Μιλιβόγεβιτς στα χαφ, με τον Κασάμι στα αριστερά, τον Μανιάτη δεξιά και τον Τσόρι πίσω από τον Μήτρογλου.

Στον αντίποδα, η Γιουβέντους παρουσιάστηκε με 3-5-2. Τον Μπουφόν κάτω από τα δοκάρια και τους Ογκμπόνα, Κιελίνι, Μπονούτσι στην άμυνα. Ασαμόα στο αριστερό άκρο, Λιχστάινερ στα δεξιά και στα χαφ οι Βιδάλ, Πίρλο, Πογκμπά. Επιθετικό δίδυμο αποτελούσαν οι Τέβες, Μοράτα.

Δείτε περισσότερα στο: gazzetta.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top