27 Νοε 2014
0 σχόλια

Ατλέτικο Μαδρίτης – Ολυμπιακός: Το όνειρο έγινε... εφιάλτης – «Βαριά» ήττα με 4-0

Ο Ολυμπιακός ταξίδεψε στην Ισπανία με μεγάλα όνειρα για να πάρει αποτέλεσμα στην έδρα της Ατλέτικο Μαδρίτης, ωστόσο η πραγματικότητα ήταν τελείως διαφορετική και άσχημη για τους Πειραιώτες.

Η ομάδα του Μίτσελ σε κανένα σημείο του αγώνα δεν... μπήκε στον αγώνα και ηττήθηκε με κάτω τα χέρια από την Ατλέτικο Μαδρίτης με το «βαρύ» 4-0. Πλέον, η πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ δυσκολεύει αφάνταστα.


Η Γιουβέντους κέρδισε μέσα στην Σουηδία την Μάλμε με 1-0 και αν δεν χάσει στην Ιταλία από την Ατλέτικο την τελευταία αγωνιστική προκρίνεται μαζί με τους Ισπανούς. Ο Ολυμπιακός με νίκη ή ισοπαλία στο Καραϊσκάκη κόντρα στην Μάλμε, θα συνεχίσει στο Γιουρόπα Λιγκ.

Το πρώτο ημίχρονο του Ολυμπιακού ήταν εφιαλτικό στο «Βιθέντε Καλντερόν» με την Ατλέτικο Μαδρίτης να παίζει στο μισό γήπεδο την ομάδα του Μίτσελ και να εκμεταλλεύεται κάθε λάθος των «ερυθρόλευκων».

Κάπως έτσι έγινε το 1-0 με το απίστευτο λάθος του Ρομπέρτο στο γκολ του Γκαρσία στο 9' ενώ στο 38' ο Μποτία έκανε λάθος υπολογισμό η μπάλα πέρασε από μπροστά του και ο Μάτζουκιτς από κοντά έκανε το 2-0.

Το δεύτερο 45λεπτο ξεκίνησε με τον Μίτσελ να κάνει δύο αλλαγές. Μέσα οι Κασάμι και Φουστέρ για να κάνει την ομάδα του πιο στιβαρή επιθετικά και να μπορέσει να αντεπιτεθεί. Μάταια, μιας και η Ατλέτικο σε μια ιδανική συνεργασία του Τουράν στο 62', ενώ στο 65' ο Μάντζουκιτς πέτυχε το τρίτο του γκολ από στημένα φάση.

Ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να αντισταθεί και μάταια βρέθηκε να περιμένει στο μισό γήπεδο, με την Ατλέτικο να χάνει ευκαιρίες και για άλλα τέρματα.

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγκο Σιμεόνε): Μογιά, Γκοντίν, Ανσάλντι, Χουάνφραν, Χιμένεθ, Τιάγκο (46’ Μάριο Σουάρεθ, Κόκε, Ραούλ Γκαρσία, Αρντά Τουράν (66’ Χιμένεθ), Γκάμπι, Μάντζουκιτς (69’ Γκριεζμάν)

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Μαζουακού, Αμπιντάλ, Μποτία, Ελαμπντελαουΐ, Μιλιβόγεβιτς, Μανιάτης (46’ Φουστέρ), Εντινγκά, Αφελάι (46’ Κασάμι), Τσόρι (72’ Μπουχαλάκης), Μήτρογλου.

Αναλυτικά αποτελέσματα και βαθμολογίες:

1ος Όμιλος
Ατλέτικο-Ολυμπιακός 4-0
Μάλμε-Γιουβέντους 0-2
Η βαθμολογία:
Ατλέτικο 12
Γιουβεντους 9
Ολυμπιακός 6
Μάλμε 3

2ος Ομιλος
Λουντογκόρετς-Λίβερπουλ 2-2
Βασιλεία-Ρεάλ 0-1
Η βαθμολογία:
Ρεάλ 15
Βασιλεία 6
Λίβερπουλ 4
Λουντογκόρετς 4

3ος Όμιλος
Ζενίτ-Μπενφίκα 1-0
Λεβερκούζεν-Μονακό 0-1
Η βαθμολογία:
Λεβερκούζεν 9
Μονακό 8
Ζενίτ 7
Μπενφίκα 4

4ος Όμιλος
Αρσεναλ-Ντόρτμουντ 2-0
Αντερλεχτ-Γαλατασαράι 2-0
Η βαθμολογία:
Ντόρτμουντ 12
Αρσεναλ 10
Αντερλεχτ 5
Γαλατασαράι 1

Δείτε τα βίντεο με τα γκολ του αγώνα στο: iefimerida.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top