17 Νοε 2014
0 σχόλια

Έχασε τη μάχη ο 57 χρονος Ηλείος φυσικός Γ. Ασημακόπουλος

ΣΤΕΦΑΝΙ
Είχε τραυματιστεί βαριά προ ημερών σε τροχαίο στην Αθήνα

Στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός στην Αθήνα, άφησε χθες την τελευταία του πνοή το Πυργιώτης καθηγητής Φυσικής Γιώργος Ασημακόπουλος.

Ο 57χρονος καθηγητής με καταγωγή από το Γούμερο Ηλείας, είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά στις 7 Νοεμβρίου όταν παρασύρθηκε από μοτοσικλέτα που οδηγούσε μια γυναίκα από την Ουκρανία στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας στην Αθήνα.


Ο καθηγητής που άφησε τις τάξεις λόγω συνταξιοδότησης το περασμένο καλοκαίρι, ως υποδιευθυντής στο 4ο Λύκειο Πύργου, είχε υποστεί εκτεταμένες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και οι ιατρικές εκτιμήσεις δεν ήταν αισιόδοξες από την πρώτη στιγμή.

Όλοι ήλπιζαν σε ένα θαύμα για να επανέλθει ο 57χρονος, όμως μετά από δέκα ημέρες νοσηλείας του στο νοσοκομείο η καρδιά του δεν άντεξε και έχασε τη μάχη για τη ζωή.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων με υψηλή επιστημονική κατάρτιση ήταν πατέρας δύο κοριτσιών. Η είδηση του θανάτου του έγινε γνωστή στην τοπική κοινωνία και στην εκπαιδευτική κοινότητα του Πύργου και συγκλόνισε τους φίλους και συναδέλφους του καθηγητή, που περίμεναν πως από αυτή τη μάχη θα μπορούσε να βγει νικητής και να γυρίσει κοντά τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι σημερινές εκδηλώσεις για την επέτειο του Πολυτεχνείου στο σχολείο που υπηρετούσε έως πέρυσι, θα είναι περιορισμένες χωρίς το καλλιτεχνικό μέρος τους, ενώ η κηδεία του 57χρονου αναμένεται να γίνει αύριο.

eproini.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top