24 Νοε 2014
0 σχόλια

Νέος δήμαρχος Ζαχάρως ο Ν. Φάμελος

Νίκος Φάμελος
Τον αντιδήμαρχο της Τ.Κ Φιγαλείας στρατηγό εν αποστρατεία κ. Νίκο Φάμελο, εξέλεξε χθες η παράταξη της πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου, νέο δήμαρχο Ζαχάρως για την επόμενη πενταετία. 

Μάλιστα σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η απόφαση ήταν ομόφωνη, 13-0, έτσι όπως ακριβώς επεδίωκε ο έκπτωτος πλέον δήμαρχος Ζαχάρως Πανταζής Χρονόπουλος


 που όλη την περασμένη εβδομάδα είχε διαδοχικές συναντήσεις με τα στελέχη της παράταξής τους, για να καταλήξουν στον πρόσωπο που θα απολάμβανε της εμπιστοσύνης τους και θα είχε καθολική αποδοχή.  

Βεβαίως ο κ. Φάμελος, ήταν ένα πρόσωπο – έκπληξη, ένα… αουτσάιντερ,  δεν υπήρχε  μέσα στα πρώτα προγνωστικά για την εκλογή, γιατί το όνομά του ως υποψηφίου δεν είχε συζητηθεί, όπως λ.χ των Χάρη Λαμπρόπουλου και Γιώργου Μπάμη, αφού πολλοί ήταν εκείνοι που στοιχημάτιζαν υπερ. της εκλογής του ενός ή του άλλου.

Ωστόσο στην Τ.Κ Φιγαλείας, μαθαίνουμε ότι το νέο έγινε δεκτό με ιδιαίτερη χαρά, γιατί η εκλογή ενός συντοπίτη τους στο αξίωμα του δημάρχου αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την περιοχή.

Πηγή: eproini.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top