15 Νοε 2014
One σχόλια

Ηλεία: Εκλέγουν νέο Δήμαρχο στη Ζαχάρω

Δήμος Ζαχάρως - Φιγαλείας
Ραγδαίες είναι από χθες, οι εξελίξεις στον Δήμο Ζαχάρως - Φιγαλείας, αφού η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου με έγγραφό της, στις 11/11/14, κάνει σαφές στη δημοτική αρχή, πως είναι υποχρεωμένη να εκλέξει νέο δήμαρχο, εντός δεκαπέντε ημερών.

Μάλιστα δεν χρειάστηκε η έκδοση νέας διαπιστωτικής πράξης, αφού η απόφαση του Δικαστηρίου, που κρίνει πως ο κ. Χρονόπουλος δεν έχει το δικαίωμα να ασκεί χρέη δημάρχου, και έχει εκπέσει του αξιώματος του, είναι τελεσίδικη.


Το γεγονός αυτό σήμανε «συναγερμό», καθώς πρέπει να προχωρήσουν οι διαδικασίες καθημερινής επίλυσης προβλημάτων και να ληφθούν αποφάσεις και πρωτοβουλίες που πρέπει να φέρουν την υπογραφή νόμιμου δημάρχου.

Υπογραμμίζεται ότι και στην προηγούμενη θητεία του κ. Χρονόπουλου, κατά την οποία κρίθηκε έκπτωτος, η παράταξη είχε βρει τον νέο…δήμαρχο στο πρόσωπο του κ.Μπάμη, ο οποίος έχει εκλεγεί και πάλι στο Δημοτικό Συμβούλιο Ζαχάρως –Φιγαλείας ως δημοτικός σύμβουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα αναμένεται να συνεδριάσει η πλειοψηφούσα παράταξη και ίσως καταλήξει σε πρόσωπο κοινής αποδοχής που θα αναλάβει άμεσα χρέη δημάρχου.

Οι διαδικασίες αυτές, κινήθηκαν μετά τις νομικές ενέργειες, και τις έντονες αντιδράσεις της αντιπολίτευσης όλο το προηγούμενο διάστημα, και συγκεκριμένα του Κώστα Αλεξανδρόπουλου.

Θυμίζουμε πως έχει χαρακτηρίσει δημοσίως τον Πανταζή Χρονόπουλο παράνομο δήμαρχο, και τις μέχρι τώρα αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου αίολες.

Βασίλης Σφήνας
Πηγή: patrisnews.com

1 σχόλια:

  1. ΝΑΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΜΑΡΑΝΕ, ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΓΕΙΝΑΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΓΕΙΝΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΑΙ, ΠΑΡΑ ΚΑΝΕΤΑΙ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ, ΑΦΗΣΤΕΤΑ ΑΥΤΑ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΚΟΥΤΟΧΩΡΤΟ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Toggle Footer
Top