22 Δεκ 2014
0 σχόλια

Από τον Πύργο η νικήτρια του μαθητικού βραβείου εφημερίδας

Γεωργία Δημοπούλου
Το μαθητικό βραβείο που χορηγεί η εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» κέρδισε η 17χρονη μαθήτρια του 1ουΛυκείου Πύργου, Γεωργία Δημοπούλου.

 Θέμα της έκθεσης Ίδεών ήταν  «Απλά πράγματα που θα μπορούσαν να γίνουν στο σχολείο και να βελτιώσουν τη σχολική καθημερινότητα, χωρίς να χρειαστούν χρήματα.


 Η Γεωργία Δημοπούλου έλαβε μέρος και ως μαθήτρια Δημοτικού στους Πανελλήνιους Διαγωνισμούς «Βιβλιοδρομίες» δημοσίων και ιδιωτικών σχολείων, όπου διακρίθηκε με το 1ο πανελλήνιο βραβείο για δύο σερί χρονιές, το 2006-07 και το 2007-08.

 Το 2008, όντας μαθήτρια της ΣΤ Δημοτικού, συμμετείχε σε Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Έκθεσης που διενεργήθηκε με πρωτοβουλία του Ευρωκοινοβουλίου και τη συμμετοχή της Ελληνικής Βουλής, λαμβάνοντας το 1ο Πανελλήνιο Βραβείο.

Έχει συμμετάσχει και έχει βραβευθεί και σε πανελλήνιους διαγωνισμούς της Μαθηματικής Εταιρείας, κερδίζοντας το 3ο πανελλήνιο βραβείο Αρχιμήδης.

 Το 2011, ως επικεφαλής ομάδας της Γ’ Γυμνασίου βραβεύθηκε στην Κωνσταντινούπολη από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο για εργασία των παιδιών σχετικά με την Αγία Σοφία.

 Έχει πάρει μέρος σε έκδοση βιβλίου γιατρών Δυτικής Ελλάδας με τίτλο «Η υγεία ταξιδεύει. Αυθεντικές θαλασσινές αφηγήσεις» με θέματα θαλασσινών σχεδίων. Φέτος συμμετείχε, έπειτα από πανελλήνιο διαγωνισμό, στο πρόγραμμα Euroscola του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

 Είναι συντάκτης σχολικών εφημερίδων από το γυμνάσιο και σημαιοφόρος, ενώ μιλάει Αγγλικά και Γερμανικά.

Με πληροφορίες απο το: amaliadanews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top