30 Ιαν 2015
0 σχόλια

Η γυναίκα που ψάχνει Έλληνα άνδρα στο eBay, για να την αγοράσει

Heath Lois Curtis
Μια Βρετανίδα στην προσπάθειά της να βρει τον Έλληνα "θεό" και εραστή αποφάσισε να βάλει τον εαυτό της στο eBay, προκειμένου κάποιος ενδιαφερόμενος να την αγοράσει

Μια μητέρα δύο παιδιών ψάχνοντας να βρει τον τέλειο Έλληνα άνδρα ή οποιοδήποτε Έλληνα άνδρα αποφάσισε να βγάλει τον εαυτό της προς πώληση, καταχωρώντας αγγελία στη γνωστή πλατφόρμα διαδικτυακών αγορών, ώστε όποιος ενδιαφέρεται να την αγοράσει.


Η τιμή για την αγορά της 49χρονης, που απελπισμένα προσπαθεί να βρει έναν Έλληνα σύζυγο για να την παντρευτεί, ξεκινά από τις 205 λίρες.

Μέχρι στιγμής, φαίνεται πως η αγγελία δεν έχει τραβήξει ενδιαφέρον κάποιου, αφού κανένας Έλληνας δεν έχει προσφέρει το ποσό ώστε να αγοράσει στον εαυτό του μια σύζυγο, με αποτέλεσμα το "κυνήγι" του υποψήφιου θύματος να συνεχίζεται.
Heath Lois Curtis
Μάλιστα, η γυναίκα αναφέρει πως είχε δύο προσφορές μία από την Αυστραλία και μια από το Πουέρτο Ρίκο, ωστόσο η ίδια απέρριψε τις προτάσεις, υποστηρίζοντας πως το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να αποκτήσει έναν Έλληνα σύζυγο και να ζήσει στην Ελλάδα.

Η  Heath Lois Curtis, αναφέρει : "Έστειλα την αγγελία μου σε ένα φίλο μου που ζει στην Ελλάδα, τον Απόστολο, που ήταν και αυτός που μου είχε δώσει την ιδέα και μου υποσχέθηκε πως θα τη δημοσιεύσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να με βοηθήσει.

Παρόλα αυτά κανένας δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μου μέχρι στιγμής."
Lois
Ακόμη, στην αγγελία αναφέρονται και τα προσόντα της Lois που τονίζει πως εκτός από την καλή φυσική της κατάσταση, την αξιοπρεπή εμφάνιση και το χιούμορ, μπορεί να μαγειρεύει και να καθαρίζει.

Η ίδια κατέβασε την αγγελία πριν από λίγο καιρό αλλά οι προσφορές συνεχίζουν, έτσι δηλώνει πως "την επόμενη φορά που θα αναρτήσω την αγγελία θα διευκρινίσω πως αναζητώ μόνο Έλληνα".

Πηγή:  Metro
Πληροφορίες: news247.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top