26 Φεβ 2015
0 σχόλια

Νέα οικονομική απειλή για τους χρήστες του facebοok (video)

οικονομική απειλή για τους χρήστες του facebοok
Τους εθισμένους στο στοιχηματισμό έχουν βάλει στόχο οι χάκερς που επινόησαν νέους τρόπους για να αποσπούν μικρά και μεγάλα ποσά από ανυποψίαστους χρήστες των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης.

Δεν έχουν τέλος οι ηλεκτρονικοί κίνδυνοι που καραδοκούν σε βάρος των χρηστών του Internet, αφού νέα κομπίνα από χάκερς στήθηκε το τελευταίο διάστημα, από μαϊμού εταιρείες στοιχηματισμού.


 Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος οι χάκερς χτυπούν μέσω του Facebook και άλλων δημοφιλών σελίδων κοινωνικής δικτύωσης

Οι επιτήδειοι έχουν βάλει στόχο τους εθισμένους στο τζόγο, ανήλικους και μη που μπροστά στο πάθος τους δεν αντιλαμβάνονται την εξόφθαλμη κομπίνα.

Υποστηρίζουν ότι κατέχουν εμπιστευτική πληροφόρηση για συγκεκριμένα αποτελέσματα κυρίως ποδοσφαιρικών αγώνων και υπόσχονται ακόμη και επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση αποτυχίας της πρόβλεψης.

Οι ειδικοί συμβουλεύουν τους χρήστες του διαδικτύου σε καμία περίπτωση να μην αποστείλουν χρήματα στους διαχειριστές των σελίδων αυτών και να προχωρήσουν σε reports, δηλαδή σε αναφορά τέτοιων περιστατικών στους διαχειριστές του Facebook και των άλλων σελίδων κοινωνικής δικτύωσης.

Δείτε το ρεπορτάζ του IONIAN.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top