29 Μαρ 2015
0 σχόλια

Με την... πλάτη στον τοίχο: Ουγγαρία – Ελλάδα (21:45)

Ουγγαρία – Ελλάδα
Χωρίς να έχει περιθώρια για άλλη βαθμολογική απώλεια, η Εθνική φιλοξενείται στο “Γκρουπάμα Αρένα” από την Ουγγαρία, στο ντεμπούτο του Σέρχιο Μαρκαριάν στον πάγκο της (21:45, NewsIt, ΝΕΡΙΤ, ΟΤΕsport 1).

Η εποχή Ρανιέρι για την Γαλανόλευκη στα προκριματικά του Euro 2016 ολοκληρώθηκε με μόλις έναν βαθμό συγκομιδή και τις ήττες από Ρουμανία, Βόρεια Ιρλανδία και τα Νησιά Φερόε.


Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θέλει να κρατήσει ζωντανές τις ελπίδες πρόκρισης στην τελική φάση της διοργάνωσης που θα διεξαχθεί στην Γαλλία και θα αγωνιστεί απόψε στη Βουδαπέστη με μοναδικό στόχο το πρώτο του “τρίποντο” στη φάση των προκριματικών.

Να θυμίσουμε πως από τον κάθε όμιλο, την πρόκριση παίρνουν οι δυο πρώτες ομάδες, ενώ όσες τερματίσουν στην τρίτη θέση, θα δώσουν αγώνες μπαράζ

Στο ντεμπούτο του στον πάγκο της Γαλανόλευκης, ο Μαρκαριάν προσανατολίζεται να ακολουθήσει την πεπατημένη (4-3-3), έχοντας όμως ακόμα κάποιες αμφιβολίες για την αρχική ενδεκάδα.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Καρνέζης, με την τετράδα της άμυνας να αποτελείται από τους Σταφυλίδη, Μανωλά, Παπασταθόπουλο και Τοροσίδη.

Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Αθανασιάδης με τους Χριστοδουλόπουλο και Φετφατζίδη στα πλάγια. Κατά τα άλλα, στην τριάδα των χαφ «σίγουρος» φαίνεται ο Σάμαρης κα παίζονται ακόμα δύο θέσεις.

Φαβορί γι αυτές είναι οι Παπαδόπουλος και Κονέ, με τους Κατσουράνη και Ταχτσίδη να έχουν λιγότερες πιθανότητες.

Η βαθμολογία του έκτου ομίλου

Ρουμανία 10 (6-1)
Β. Ιρλανδία 9 (6-3)
Ουγγαρία 7 (4-3)
Φινλανδία 4 (4-5)
Νησιά Φαρόε 3 (2-6)
Ελλάδα 1 (1-5)
Επόμενη αγωνιστική (13/6)
Φινλανδία-Ουγγαρία
Β. Ιρλανδία-Ρουμανία
Νησιά Φερόε-Ελλάδα

Πηγή: newsit.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top