6 Μαρ 2015
0 σχόλια

Το ΣτΕ συνεδρίασε για το δήμο Ζαχάρως

Χρονόπουλους.Αλεξανδρόπουλος
Κανονικά συνεδρίασε τελικώς χθες, το Συμβούλιο της Επικρατείας στην Αθήνα, όπου εξέτασε την προσφυγή της παράταξης ΝΕΔΑ του κ. Κ. Αλεξανδρόπουλου

κατά της απόφασης του Διοικητικού Πρωτοδικείου Ηλείας, ζητώντας την ακύρωση ολόκληρου του συνδυασμού του Πανταζή Χρονόπουλου και όχι μόνο της εκλογής του ιδίου.


Στην συνεδρίαση που ήταν ανοιχτή, παρέστησαν και παρακολούθησαν την εκδίκαση της υπόθεσης ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας και της παράταξης ΝΕΔΕ κ Κώστας Αλεξανδρόπουλος και οι έξι ενιστάμενοι, τέσσερα μέλη της παράταξής του και δύο πολίτες της Ζαχάρως.

 Αντιθέτως από την πλευρά του Πανταζή Χρονόπουλου δεν παρέστη κανένας στο δικαστήριο και εκπροσωπήθηκαν μόνο από τους δικηγόρους τους.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο εισηγητής του ΣτΕ κ. Γιώργος Ποταμιάς, αφού ανέπτυξε στο σκεπτικό του με νομικά επιχειρήματα, κατέληξε να προτείνει την ακύρωση ολόκληρου του συνδυασμού του Πανταζή Χρονόπουλου «Δυναμική Πρωτοβουλία» και την επαναπροκήρυξη εκλογών στο δήμο Ζαχάρως.

Βεβαίως το ΣτΕ δεν είναι υποχρεωμένο να ασπαστεί και να αποδεχθεί την συγκεκριμένη εισήγηση.

 Η απόφαση θα εκδοθεί σε έναν περίπου μήνα, οπότε ως τότε στο δήμο Ζαχάρως θα βρίσκονται σε… αναμμένα κάρβουνα και οι μεν και οι δε!

Πηγή: eproini.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top