27 Μαρ 2015
0 σχόλια

Πώς θα μετακινείσαι δωρεάν με Taxibeat

θα μετακινείσαι δωρεάν με Taxibeat
Αγαπάς Taxibeat και θα ήθελες να μετακινείσαι συνέχεια μαζί του, με το πάτημα ενός κουμπιού;

 Υπάρχει τρόπος ώστε γρήγορα και εύκολα να πηγαίνεις παντού δωρεάν με Taxibeat.


Όπως μπορεί να ξέρεις, στον Taxibeat λογαριασμό σου έχεις έναν μοναδικό κωδικό, ο οποίος σου ανήκει.

 Μπορείς να μοιράζεσαι για να χαρίζεις δωρεάν διαδρομές σε νέους Taxibeaters και να κερδίζεις χρήματα κάθε φορά που κάποιος τον χρησιμοποιεί.

 Πρακτικά, κάθε φορά δίνεις δώρο 10€ και παίρνεις δώρο 5€.

Τι έχουμε αλλάξει;

Μέχρι πρότινος για να πάρει κάποιος το δώρο 10€ στην πρώτη του διαδρομή με τον κωδικό σου, έπρεπε να έχει πρώτα ορίσει ηλεκτρονικό τρόπο πληρωμής.

Αυτό διαπιστώσαμε ότι έφερνε δυσκολίες στους νέους Taxibeaters, οπότε το καταργούμε.

Τώρα οι φίλοι σου μπορούν να γράφουν στο πεδίο “Εκπτωτικός κωδικός” τον κωδικό σου και στη συνέχεια να κάνουν τη δωρεάν διαδρομή τους, είτε με μετρητά είτε με ηλεκτρονική πληρωμή.

Το ίδιο κι εσύ: Θα μπορείς να εξαργυρώνεις τα χρήματα που θα συγκεντρώνονται στο πορτοφόλι σου για δωρεάν διαδρομές με μετρητά ή αν προτιμάς έχοντας συνδεδεμένη στο λογαρισμό σου χρεωστική/πιστωτική κάρτα ή PayPal.

 Η επιλογή είναι δική σου!
app

app.1

app.2
Πώς δουλεύει;

– Άνοιξε το app, πήγαινε στο “Κέρδισε €/Earn €” στο πλαϊνό μενού και μοιράσου τον προσωπικό σου κωδικό όπως θες! Κάνε Facebook post, στείλε ένα tweet, γράψε ένα μέιλ ή SMS σε κάποιον, πες τον προφορικά στους γύρω σου.

– Μόλις οποιοσδήποτε κατεβάσει το Taxibeat app και χρησιμοποιήσει τον εκπτωτικό κωδικό σου, θα έχει 10€ δώρο για την πρώτη διαδρομή. (Αν η διαδρομή κοστίσει περισσότερο, θα δώσει μόνο το υπόλοιπο στον οδηγό).

– Παράλληλα, 5€ θα μπουν στο δικό σου πορτοφόλι. Κι αυτό μπορεί να γίνεται συνέχεια, μέχρι το πορτοφόλι να φτάσει τα 500€.

Κάθε φορά που κάνεις μία δωρεάν διαδρομή, το ποσό θα αφαιρείται αυτόματα από το πορτοφόλι σου, ενώ αν τα χρήματα στο πορτοφόλι σου δεν επαρκούν, θα δίνεις το υπόλοιπο στον οδηγό σε μετρητά ή θα χρεώνονται αυτόματα ηλεκτρονικά. Τσέκαρε το υπόλοιπό σου ανά πάσα στιγμή, στο πεδίο “Προσφορές/Promotions” του μενού.

Μοιράσου, λοιπόν, την αγάπη σου για το Taxibeat δίνοντας τον κωδικό σε φίλους και γνωστούς. Δώσε δώρο σε εκείνους 10€ και κέρδισε κι εσύ δωρεάν Taxibeat διαδρομές!

Οι δωρεάν διαδρομές δε συνδυάζονται με άλλη προσφορά.

Απορίες; Δες αναλυτικά Όρους & Προϋποθέσεις στο taxibeat.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top