21 Απρ 2015
0 σχόλια

Αμαλιάδα: 1,7 εκατ. ευρώ στο «χέρι» έλαβε ο υπερτυχερός του ΤΖΟΚΕΡ

πρακτορείο του Επ. Κουτρουμπή
Ενθουσιασμός στο νέο πρακτορείο του Επ. Κουτρουμπή
Κατά… 1.678.684,33 ευρώ πλουσιότερος (!), είναι ο υπερτυχερός του ΤΖΟΚΕΡ από την περιοχή της Αμαλιάδας,

 ο οποίος από το βράδυ της Κυριακής ζει το δικό του παραμύθι, βγαλμένο από τις διαφημίσεις του τυχερού παιχνιδιού, αλλά κυρίως από τα πιο τρελά του όνειρα.


2.072.179,04 προ φόρων, είναι το συνολικό ποσό που κέρδισε ο υπερτυχερός, ο οποίος μάντεψε κάτι… παραπάνω από σωστά τους 5+1 τυχερούς αριθμούς στην κλήρωση της Κυριακής, ξοδεύοντας μόνο 10,50 ευρώ και λίγα δευτερόλεπτα από τον χρόνο του!

Το δελτίο παίχτηκε  στο πρακτορείο ΟΠΑΠ του κ. Επαμεινώνδα Κουτρουμπή στην πλατεία Αγίου Αθανασίου στην Αμαλιάδα, το οποίο μάλιστα άνοιξε πριν από έναν περίπου μήνα και όπως αποδείχθηκε ήταν κατά το μέγιστο γουρλίδικο, αφού το συγκεκριμένο ποσό αποτελεί το μεγαλύτερο που έχει κερδίσει κάποιος σε οποιοδήποτε τυχερό παιχνίδι σίγουρα στην περιοχή της Αμαλιάδας και πιθανότατα και σε ολόκληρο τον νομό!

Το  τυχερό δελτίο παίχτηκε  στις 20:21 το βράδυ της Κυριακής, μια ώρα δηλαδή πριν την μεγάλη κλήρωση και ο υπερτυχερός κέρδισε μετά από πέντε τζακ – ποτ!

Το θέμα… της ημέρας

Από το πρωί, άρχισε… να διαρρέει η είδηση ότι ο υπερτυχερός είναι από την Αμαλιάδα. Όταν ο είδηση επιβεβαιώθηκε το πρακτορείο του κ. Κουτρουμπή, κατακλείστηκε από κόσμο

 και άρχισαν οι… πατροπαράδοτες εικασίες για το ποιος μπορεί να είναι ο τυχερός, ποιος ήταν την ώρα λίγο πριν την κλήρωση στο πρακτορείο και όλα εκείνα που κάνουν την περιέργεια να καλπάζει και την φαντασία να μετράει… ευρώ!
τζοκερ
Το τυχερό δελτίο και η αίτηση πληρωμής του υπερτυχερού του ΤΖΟΚΕΡ από την περιοχή της Αμαλιάδας, ο οποίος με μόλις 10,50 ευρώ κέρδισε 1,7 εκατ. ευρώ!
Ο υπερτυχερός είναι από την  περιοχή της  Αμαλιάδας, αν και ο ιδιοκτήτης του γουρλίδικου πρακτορείου κ. Κουτρουμπής, δεν ήθελε να δώσει πληροφορίες, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να διαφυλάξει τον πελάτη του.

Ο κ. Κουτρουμπής, μιλώντας στην εφ. «Πρωινή» είπε ότι χθες νωρίς το πρωί πήγε  στα κεντρικά γραφεία του ΟΠΑΠ στην Αθήνα για να διεκπεραιώσει την διαδικασία είσπραξης του ποσού από τον πελάτη. Μάλιστα, το υπέρογκο χρηματικό ποσό βρίσκεται ήδη  στον τραπεζικό λογαριασμό του υπερτυχερού από χθες στις 11:30 το πρωί!

«Το έμαθα περίπου στις 11:30 την Κυριακή το βράδυ. Ήταν απίστευτο. Νοιώθουμε τέλεια. Είναι πολύ σημαντικό για κάποιον αυτό το ποσό και χαιρόμαστε πολύ που η τύχη τον βοήθησε στο πρακτορείο μας», είπε εμφανώς χαρούμενος ο κ. Κουτρουμπής.

Στην ερώτηση για το εάν ο υπερτυχερός είναι ευκατάστατος, φτωχός, οικογενειάρχης, ο κ. Κουτρουμπής είπε χαρακτηριστικά: «Είναι ένας νορμάλ άνθρωπος. Η θέση μας, δεν μας επιτρέπει να δώσουμε πληροφορίες, γιατί η εχεμύθεια είναι μέσα στις υποχρεώσεις μας.

Εμείς φροντίσαμε να δώσουμε τις σωστές οδηγίες για την πληρωμή, όπως και έγινε, και φροντίζουμε και στο να κρατήσουμε την ταυτότητά του κρυφή, όπως επιτάσσει ο επαγγελματισμός μας.

Του ευχόμαστε ότι καλύτερο και να αξιοποιήσει αυτά τα χρήματα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην ζωή του».

Για την ιστορία… που για τους υπόλοιπους δεν έχει και τόσο σημασία, οι  τυχεροί αριθμοί  είναι οι: 4,13, 24, 42, 45 και τζόκερ το 15.

Πηγή:  Εφημερίδα «Πρωινή»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top