27 Απρ 2015
0 σχόλια

Στην Ιταλία για δοκιμές ο 17χρονος ποδοσφαιριστής Γιώργος Καππής απο τα Πετράλωνα Φιγαλείας

Γιώργος Καππής
Άλλη μια νέα μεγάλη επιτυχία για τον αθλητισμό στην περιοχή της Φιγαλείας είχαμε αυτές τις μέρες και μάλιστα στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Μετά την "έξοδο" του νεαρού ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Μπινιώρη από τη Νέα Φιγαλεία, παίκτη του Ολυμπιακού Ζαχάρως, στη μακρινή Σκωτία και στους Ρέιντζερς Γλασκώβης για δοκιμές από τον μεγάλο ευρωπαικό σύλλογο,


 χτες άλλη μια μεγάλη ευκαιρία χτύπησε την πόρτα του νεαρού άσσου του Απόλλωνα Νέας Φιγαλείας με καταγωγή από τα Πετράλωνα Φιγαλείας, Γιώργου Καππή.

 Ο νεαρός άσσος ανήμερα τις εορτής του, έμαθε πως πέτυχε στις δοκιμές και στο μεγάλο αθλητικό γεγονός, "TRIALEMPOLI FC" που έλαβε χώρα στη Αθήνα για λογαριασμό της ιταλικής ομάδας EMPOLI F.C από τις 14-17 Απριλίου 2015 με εκατοντάδες Έλληνες νεαρούς ποδοσφαιριστές να δοκιμάζονται.

 Ο Γιώργος Καππής πέτυχε και πέρασε με επιτυχία τα test δοκιμών και τώρα τον περιμένει μια μεγάλη ευκαιρία.

 Σύμφωνα λοιπόν με τα αποτελέσματα των δοκιμών ο νεαρός άσσος θα μεταβεί τον προσεχή Αύγουστο στην Ιταλία και στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις τις EMPOLI F.C με άλλους 17 Έλληνες που επιλέχθηκαν από την ομάδα, με σκοπό να στελεχώσουν την ιταλική ομάδα και να συμμετέχουν σε ένα Διεθνές Ποδοσφαιρικό Τουρνουά επιλογής ταλέντων το οποίο θα παρακολουθήσουν σκάουτερ από μεγάλες ευρωπαικές ομάδες!

Σε δηλώσεις του στο ΦΙΓΑΛΕΙΑΝ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ο Γιώργος ανέφερε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που έμαθα πως πέτυχα στα δοκιμαστικά της μεγάλης αυτής Ιταλικής Ομάδας.

 Προσπάθησα πολύ στην Αθήνα να το πετύχω και οι κόποι μου ανταμείφθηκαν. Τώρα ξεκινάω ένα σχεδιασμό για το πώς θα εμφανιστώ στην Ιταλία, εάν και εφόσον καταφέρω να πάω.

 Θα προσπαθήσω για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα γιατί αυτές οι ευκαιρίες και οι εμπειρίες που θα αποκτήσω δεν θα μου εμφανίζονται κάθε μέρα.»

Με πληροφορίες απο το: Φιγαλεία τοπικές ειδήσεις - facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top