6 Μαΐ 2015
0 σχόλια

ΠΑΡΑ ΘΙΝ ΑΛΟΣ Ζαχάρως: Μετά από 7 χρόνια εγκατάλειψης ξαναδίνει το «παρών»

ΠΑΡΑ ΘΙΝ ΑΛΟΣ Ζαχάρως
Την παλιά του αίγλη με την επαναλειτουργία του τουλάχιστον για τους καλοκαιρινούς μήνες,

 πρόκειται όπως όλα δείχνουν να αποκτήσει ξανά το ΠΑΡΑ ΘΙΝ ΑΛΟΣ στην παραλία της Ζαχάρως, που παρουσιάζει εδώ και αρκετά χρόνια εικόνα εγκατάλειψης.


Το γνωστό τουριστικό περίπτερο που αποτελούσε σήμα κατατεθέν της παραλίας Ζαχάρως και αγαπήθηκε πολύ από τους λουόμενους της ευρύτερης περιοχής αλλά και τους τουρίστες,  τελικώς παραχωρήθηκε στο δήμο και η δημοτική αρχή σκοπεύει να το δημοπρατήσει μαζί με τις  καντίνες, ευελπιστώντας ότι θα βρεθεί κάποιος ιδιώτης να το εκμισθώσει.

 Αυτό αποφασίστηκε στην προχθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ζαχάρως, όπου το θέμα μπήκε στην ημερήσια διάταξη και ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία.

Από την δημοτική αρχή Ζαχάρως για το συγκεκριμένο θέμα, εξεδόθη το ακόλουθο δελτίο τύπου στο οποίο επισημαίνονται τα εξής:

«Κάνουμε γνωστό στους συμπολίτες μας ότι μετά από μακροχρόνια διαπραγμάτευση η οποία ξεκινάει από το 2008 παραχωρήθηκε στο Δήμο Ζαχάρως το «ΠΑΡΑΘΙΝ ΑΛΟΣ» και στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου,

 που μοναδικό θέμα είχε τη δημοπράτηση του «ΠΑΡΑΘΙΝ ΑΛΟΣ» και τις 10 θέσεις καντινών, η αντιπολίτευση με επικεφαλής τον κ. Αλεξανδρόπουλο καταψήφισε το θέμα γιατί θέλουν με την πράξη αυτή να βλέπουν την παραλία του Δήμου μας να μαραζώνει και να μην μπορεί να εξυπηρετήσει κανέναν κατά τους θερινούς μήνες.

 Τους δηλώνουμε ότι, εμάς που ο λαός για 4η συνεχή τετραετία μας ψήφισε, θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για την ανάπτυξη του τόπου μας παρά τα συνεχή προβλήματα που δημιουργούνται με τις συνεχείς προσφυγές και αναφορές.

Είμαστε παρόντες σε όλα τα θέματα του τόπου μας και συμβάλλουμε στην άμεση λύση τους παρόλο τις δυσκολίες, που άλλοτε είναι φυσικές και αναμενόμενες και άλλοτε εσκεμμένες καθώς η αντιπολίτευση όλα αυτά τα χρόνια ελλοχεύει την κάθε προσπάθεια μας για ανάπτυξη του τόπου».

Πηγή: Εφημερίδα «Πρωινή»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top