17 Μαΐ 2015
One σχόλια

Ηλεία: Τεράστια επιτυχία της Δίωξης Ναρκωτικών - Αποκάλυψε μεγάλη φυτεία χασίς και συνέλαβε τον φυγόποινο δράστη

φυτεία χασίς
Μεγάλο παρελθόν έχει ο 50χρονος δράστης που συνέλαβαν χθες το πρωί μέσα σε φυτεία χασίς στην Παλαιά Πέρσαινα,

 οι άνδρες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ilialive.gr.


Οι αστυνομικοί αξιοποιώντας πληροφορίες που είχαν πραγματοποίησαν έρευνα στην περιοχή, εντόπισαν τη φυτεία και βρήκαν το δράστη μέσα σε αυτή. Αν και προσπάθησε να διαφύγει τελικά συνελήφθη.

Σύμφωνα με πηγές του ilialive.gr η φυτεία αριθμούσε περισσότερα από 700 δέντρα (726 σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση) τα οποία δεν ξεπερνούσαν σε ύψος τα πενήντα εκατοστά και ήταν άρτια οργανωμένη.

Ο δράστης περίπου πενήντα ετών, βαρύνεται με πολλές καταδίκες για υποθέσεις ναρκωτικών, αλλά και ληστείες που προκάλεσαν αίσθηση στην Ελλάδα, μιας και ανήκε σε πολύ γνωστή σπείρα εγκληματιών (79 έτη κάθειρξης για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, απόπειρα ανθρωποκτονίας και αλλα σοβααρά αδικήματα σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση).

 Στο παρελθόν περί το 2012, ήταν ο ίδιος που είχε συνεληφθή στην περιοχή της Ηλείας, έχοντας στην κατοχή του ένα πλαστικό βαρέλι με πενήντα κιλά αποξηραμένης κάνναβης.

Ο 50χρονος με πολλά εντάλματα σε βάρος του διέφυγε τη σύλληψη. Η επιτυχία της Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου είναι διπλή καθώς πέρα από την αποκάλυψη της μεγάλης φυτείας, εντόπισε και συνέλαβε το δράστη, που θα οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Περισσότερα για την υπόθεση αναμένεται να γίνουν γνωστά μέσα από τις επίσημες ανακοινώσεις της ΕΛ.ΑΣ. εντός της ημέρας.

Πηγή: ilialive.gr

1 σχόλια:

  1. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΥΑΛΟ, ΕΧΕΙ ΠΟΔΙΑ ΜΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ -- ΔΥΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΠΕΦΤΗ ΣΤΟ ΛΑΚΟ,,,,,,,,,,, ΤΗ ΤΑ ΗΘΕΛΕΣ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ,!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Toggle Footer
Top