3 Ιουλ 2015
0 σχόλια

Διαδηλώσεις υπέρ του ΝΑΙ και του ΟΧΙ ταυτόχρονα στο κέντρο της Αθήνας

Διαδηλώσεις υπέρ του ΝΑΙ και του ΟΧΙ
Τρεις διαφορετικές συγκεντρώσεις έχουν προγραμματιστεί για το απόγευμα της Τρίτης στο κέντρο της Αθήνας από υποστηρικτές του ΝΑΙ και του ΟΧΙ στο κέντρο της Αθήνας.

 Ομιλία Τσίπρα στο Σύνταγμα


Κορυφώνονται σήμερα οι εκστρατείες υπέρ του ΝΑΙ και του ΟΧΙ στο δημοψήφισμα της Κυριακής 5 Ιουλίου, με τρεις διαφορετικές συγκεντρώσεις στο κέντρο της Αθήνας.

Την αυλαία ανοίγει στις 12.30 το πρωί συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην πλατεία Κλαυθμώνος την οποία θα ακολουθήσει πορεία τα γραφεία του ΣΕΒ.
Στις 19.30 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση υπέρ του ΟΧΙ στην πλατεία Συντάγματος, όπου θα μιλήσει ο ίδιος ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Όπως αναφέρεται στο κάλεσμα μέσω Facebook "προσπαθούν να μας διχάσουν. Κάνουν λάθος ο λαός και οι ανάγκες του είναι μια μεγάλη αλυσίδα, ο ένας πλάι στην άλλη. Πάμε δυνατά να δυναμώσουμε το «ΟΧΙ». Να μπούμε όλοι και όλες στο μεγάλο κύκλο της Δημοκρατίας. Το «ΟΧΙ» την Κυριακή 5 Ιουλίου είναι η πιο θετική ψήφος".

Την ίδια ώρα, στο Καλλιμάρμαρο, θα πραγματοποιηθεί η συγκέντρωση υπέρ του ΝΑΙ στην οποία έχει καλέσει η πρωτοβουλία "Μένουμε Ευρώπη" με κεντρικό σύνθημα "Ναι στη Ελλάδα. Ναι στο ευρώ. Μένουμε Ευρώπη".

Πηγή: news247.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top