6 Ιουλ 2015
0 σχόλια

Παραιτήθηκε ο Σαμαράς, προσωρινός πρόεδρος της Ν.Δ ο Μεϊμαράκης

Παραιτήθηκε ο Σαμαράς
Μετά την ξεκάθαρη νίκη του “όχι” και ενώ όλο και περισσότερα γαλάζια στελέχη έλεγαν “όχι” στην παραμονή του στην ηγεσία της Ν.Δ, ο Αντώνης Σαμαράς ανακοίνωσε την παραίτηση του. Μεταβατικός πρόεδρος ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ξεκινά η μάχη της διαδοχής (vid)


Την παραίτηση του από τη θέση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας ανακοίνωσε ο Αντώνης Σαμαράς, μετά την ξεκάθαρη νίκη του “όχι” και ενώ οι αντιδράσεις στο γαλάζιο στρατόπεδο λάμβαναν διαστάσεις ανοιχτής αμφισβήτησης του.

Ουκ ολίγοι γαλάζιοι απέδωσαν την ξεκάθαρη νίκη του “ναι” παρά τα capital controls και το απόλυτο αδιέξοδο στις διαπραγματεύσεις, μεταξύ άλλων και στην παραμονή Σαμαρά στην ηγεσία και την επιμονή στη στρατηγική της δικαίωσης, μετά την ήττα των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου.

Ο κ.Σαμαράς έχοντας προφανώς λάβει μηνύματα ακόμη και από στελέχη τα οποία μέχρι πρότινος τον στήριζαν και είχαν ταχθεί στο πλευρό του και στο πολιτικό συμβούλιο, στη δήλωση του ανακοίνωσε πως σε ό,τι τον αφορά αντιλαμβάνεται ότι η μεγάλη παράταξη χρειάζεται μία νέα αρχή.

Δείτε περισσότερα στοnews247.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top