4 Ιουλ 2015
0 σχόλια

«Μήλον της έριδος» τα δρομολόγια ΚΤΕΛ μεταξύ Κρέστενας και Ανδρίτσαινας

Αντικείμενο διαβουλεύσεων αλλά και ...παρασκηνίου μεταξύ εκπροσώπων της Τ.Α. στην ευρύτερη περιοχή, αποτέλεσε το θέμα των δρομολογίων του ΚΤΕΛ, από Πύργο προς Ανδρίτσαινα.


Όπως έγραψε χθες η «ΠΡΩΤΗ», αμέσως μετά την ολοκλήρωση της μεταφοράς των μαθητών στα σχολεία (λόγω της λήξης της σχολικής περιόδου), υπήρξε μείωση των δρομολογίων στην περιοχή σε τρία την εβδομάδα και συγκεκριμένα κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή.

Στη συνέχεια ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, λόγω της διενέργειας της λαϊκής αγοράς στην Κρέστενα, υπήρξε αίτημα από τοπικούς φορείς στην έδρα του δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων για να διεξάγεται το δρομολόγιο κάθε Πέμπτη, προκαλώντας αντιδράσεις στην ιστορική έδρα του δήμου, στην οποία το παζάρι γίνεται κάθε Παρασκευή...

Συγχρόνως υπήρξαν και σκέψεις για περιορισμό σε δύο των δρομολογίων προς την Ανδρίτσαινα, σε μια περίοδο που παρατηρείται αύξηση των ετεροδημοτών αλλά και των επισκεπτών στην περιοχή!

Τελικά η διοίκηση του ΚΤΕΛ, έπειτα και από διαβουλεύσεις που έγιναν, αποφάσισε τη διεξαγωγή των δρομολογίων Πύργος- Ανδρίτσαινα (μέσω και όλων των τοπικών κοινοτήτων που εξυπηρετούνται) , κάθε Δευτέρα, Πέμπτη και Παρασκευή, ώστε να διευκολύνονται και οι δύο περιοχές του δήμου.

«Υπήρξε κατανόηση και βρέθηκε λύση στο θέμα που προέκυψε, με γνώμονα την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού στην ευρύτερη περιοχή» δήλωσε στην «ΠΡΩΤΗ» ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Κώστας Μητρόπουλος, ο οποίος από την πρώτη στιγμή επέδειξε ενδιαφέρον για το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Κώστας Αντωνόπουλος - protinews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top