2 Ιουλ 2015
0 σχόλια

Δωρεάν ψωμί σε συνταξιούχους, άνεργους, πολύτεκνους και άπορους από Βενέτη

Ο Φούρνος Βενέτη με συναίσθηση της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας που αντιμετωπίζει η χώρα και θέλοντας να στηρίξει για άλλη μια φορά την ελληνική οικογένεια,

 από αύριο 3 Ιουλίου, προχωρά σε προσφορά δωρεάν ψωμιού στους συνταξιούχους, τους άνεργους, τους πολύτεκνους και τους άπορους.


Ειδικότερα, σε όλα τα καταστήματα Βενέτη συνταξιούχοι, άποροι, άνεργοι και πολύτεκνοι ( οι δύο τελευταίες κατηγορίες με επίδειξη σχετικής ταυτότητας) θα μπορούν να προμηθευτούν ψωμί δωρεάν, από αύριο το πρωί και καθ' όλο το διάστημα μέχρι να επαναλειτουργήσουν οι τράπεζες και να ομαλοποιηθεί η κατάσταση στην αγορά και στις ελληνικές οικογένειες.

Τα είδη ψωμιού που θα προσφερθούν δωρεάν είναι η Φρατζόλα Πολυτελείας, το Χωριάτικο Χειροποίητο, η Φρατζόλα Πετρόμυλου και το Χωριάτικο με σουσάμι. Τα ψωμιά θα προσφέρονται όλη μέρα, μέχρι εξαντλήσεως ημερησίων αποθεμάτων.

Υπενθυμίζεται, ότι στο πλαίσιο του κοινωνικού έργου που αναπτύσσει η εταιρεία, εδώ και 4 χρόνια τα καταστήματα Βενέτη, καθημερινά μετά τις 22.00, προσφέρουν δωρεάν τα προϊόντα ημέρας που έχουν περισσέψει, σε όσους έχουν ανάγκη.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως η πληρωμή της μισθοδοσίας του προσωπικού της Βενέτη, την περίοδο αυτή, θα γίνει μετρητοίς και όχι μέσω τραπεζικού συστήματος.

Με πληροφορίες απο το: euro2day.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top