4 Ιουλ 2015
0 σχόλια

Διαψεύδει το υπουργείο Οικονομικών το δημοσίευμα των FT για το «κούρεμα»

Διαψεύδει το υπουργείο Οικονομικών το δημοσίευμα των FT
Σε διάψευση του σεναρίου τρόμου που δημοσιεύτηκε στους Financial Times και το οποίο έκανε λόγο για «κούρεμα» πάνω από 30% στις καταθέσεις άνω των 8.000 ευρώ,


 εάν η Ελλάδα δεν μπει αμέσως σε νέο πρόγραμμα, προχώρησε και ο έλληνας υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Βαρουφάκης, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter αλλά και το ίδιο το υπουργείο με έκτακτη ανακοίνωσή του.

Όπως διευκρίνιζε η ανακοίνωση του υπουργείου «το δημοσίευμα των Financial Times για κούρεμα καταθέσεων είναι προβοκάτσια και αποτελεί υπονόμευση του δημοψηφίσματος της Κυριακής και της λαϊκής ετυμηγορίας.

 Το Υπουργείο Οικονομικών ζητά από τους FT να ανακαλέσουν το ψευδέστατο δημοσίευμα» ενώ συμπλήρωσε πως η Πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών, κυρία Λούκα Κατσέλη, έχει ήδη διαψεύσει κατηγορηματικά αυτή τη νοσηρή «είδηση».

Ταυτόχρονα ο έλληνας υπουργός οικονομικών με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό ανέφερε πως το δημοσίευμα είναι μια κακόβουλη φήμη την οποία η ίδια η Πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών αρνήθηκε σήμερα το πρωί.

Πηγή: newsbeast.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top