2 Σεπ 2015
0 σχόλια

«Πονοκέφαλος» για χιλιάδες Έλληνες το… site της απιστίας

Ashley Madison Gate το… site της απιστίας
Όπως σας είχαμε ενημερώσει, ο διαδικτυακός παράδεισος εκατομμυρίων συζύγων που επιθυμούσαν να βρουν ταίρι για απιστίες,

το Ashley Madison Gate, μετατράπηκε σε εφιάλτη, όταν χάκερς εισέβαλαν στα κρυφά αρχεία με τα… διαδικτυακά πάθη που έγιναν παγίδα για 37 εκατομμύρια παντρεμένους ανθρώπους σε όλο τον πλανήτη.


Γενικά οι επιπτώσεις στη ζωή ενός τεράστιου αριθμού ανθρώπων σε όλη την υφήλιο -της Ελλάδας συμπεριλαμβανομένης- είναι ανυπολόγιστες.

Περίπου 145.000 Έλληνες χρήστες του Ashley Madison, θα ζουν πλέον με την ίδια αγωνία που κατατρώει τα 37 εκατομμύρια των διαδικτυακών «συνενόχων» τους, δηλαδή με τον φόβο ότι ο κρυφός ερωτικός βίος τους θα εκτεθεί στο παγκόσμιο κοινό!

Από την ημέρα που οι χάκερς εισέβαλαν στα απόρρητα του εν λόγω site, απανταχού χρήστες κάθονται σε… αναμμένα κάρβουνα, καθώς οι ψηφιακοί εισβολείς δεν αποκάλυψαν μόνο κρίσιμα στοιχεία, όπως αριθμούς τηλεφώνων, ηλεκτρονικές διευθύνσεις, τα τελευταία ψηφία των πιστωτικών καρτών κ.λπ., αλλά και κάποια κατεξοχήν ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα το «Πρώτο Θέμα», στο προφίλ κάθε χρήστη αναφέρονται οι προτιμήσεις του στο σεξ. Η μεγάλη αυτή διαπόμπευσή τους, είναι ικανή να απειλήσει κάθε πτυχή της προσωπικής, επαγγελματικής και κοινωνικής τους ζωής.

Η εξέλιξη του όλου θέματος έχει να κάνει με τις αποκαλύψεις για τους χρήστες της χώρας μας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσίευσαν οι χάκερς, οι περιοχές με τους πιο «άτακτους» δεσμευμένους εν Ελλάδι βρίσκονται στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

Πιο συγκεκριμένα, είναι τα δυτικά και νότια προάστια της πρωτεύουσας και της συμπρωτεύουσας που προηγούνται, έχοντας με διαφορά τους περισσότερους εγγεγραμμένους χρήστες.

Σε απόλυτους αριθμούς, οι περισσότεροι Έλληνες χρήστες του site φαίνεται ότι κατοικούν στο Αιγάλεω, στο Περιστέρι, στο Μενίδι, στο Ιλιον, στο Κερατσίνι, στον Κορυδαλλό, στη Νίκαια, στο Βύρωνα, στη Νέα Σμύρνη, Ζωγράφου, Νέα Ιωνία, Μαρούσι και Καλλιθέα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που διέρρευσαν μετά το χάκινγκ στο ashleymadison.com, τα βόρεια προάστια της Αθήνας φαίνεται ότι έχουν τις πιο τολμηρές γυναίκες, καθώς οι περισσότερες εγγεγραμμένες Ελληνίδες βρίσκονται στην Εκάλη.

Ακολουθούν η Ανάβυσσος, η Ελευσίνα, το Χαλάνδρι, η Νέα Ερυθραία, η Φιλοθέη, η Βούλα, ο Αλιμος και η Λούτσα. Εκτός Αττικής, ιδιαίτερα ανήσυχες εμφανίζονται οι κυρίες στους Σοφάδες Καρδίτσας, στην Ιτέα, αλλά και την Ερμιόνη.

Στη Θεσσαλονίκη οι περισσότεροι άπιστοι φαίνεται να βρίσκονται στις περιοχές της Καλαμαριάς, του Ευόσμου, της Μενεμένης, αλλά και του κοσμοπολίτικου Πανοράματος.

Στην υπόλοιπη επικράτεια, οι Έλληνες που αποζητούσαν κρυφές ηδονές, εντοπίζονται στη Σπάρτη, στην Πάτρα, στη Ζάκυνθο, στην Αμφισσα, στη Σκιάθο, στην Καστοριά, στην Αριδαία, στην Κρήτη, στη Νάξο, στη Μύκονο, στον Εβρο, στο Αμύνταιο και τα Γιαννιτσά.

Δείτε σχετικό βίντεο στοstar.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top