8 Οκτ 2015
0 σχόλια

Διερεύνηση της υπόθεσης της νυχτερινής λαθροθηρίας στους Άνω Ταξιάρχες Ζαχάρως

λαθροθηρία στους Άνω Ταξιάρχες Ζαχάρως
Στο στάδιο της διερεύνησης από τις αρμίδιες αρχές, βρίσκεται η υπόθεση της λαθροθηρίας

που σημειώθηκε την περασμένη Δευτέρα στην περιοχή των Άνω Ταξιαρχών του δήμου Ζαχάρως.


Οι ομοσπονδιακοί θηροφύλακες τη συγκεκριμένη ημέρα και ώρα 9 μ.μ. κι ενώ βρίσκονταν στην περιοχή της Στροφυλιάς-Κ. Σαμικού, κατόπιν εντολής του προέδρου του Κυνηγετικού Συλλόγου Ζαχάρως κ. Χρ. Πλιάγκου,

εντόπισαν μέσα σε λίγη ώρα στη θέση Αγία Παρασκευή να κινείται αγροτικό αυτοκίνητο όπου επέβαιναν τρία άτομα, εκ των οποίων το ένα ήταν στην καρότσα του αγροτικού οχήματος φέροντας κυνηγετική καραμπίνα και προβολέα.

Στο σχετικό σήμα που έγινε από τους Ομοσπονδιακούς Θηροφύλακες για να σταματήσει το όχημα για έλεγχο, ο οδηγός ανέπτυξε ιλιγγιώδη ταχύτητα διασχίζοντας χωματόδρομους και ελαιοπερίβολα και τράπηκε σε φυγή.

Οι Ομοσπονδιακοί Θηροφύλακες αναγνώρισαν τον επιβαίνοντα στην καρότσα του οχήματος καθώς επίσης με την συνδρομή της αστυνομίας γνωστοποιήθηκαν τα στοιχεία του οδηγού και ιδιοκτήτη του αγροτικού οχήματος. Υπεβλήθη η σχετική μήνυση εναντίον τους για παράνομη θήρα στην αρμόδια δασική αρχή.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες της «ΠΡΩΤΗΣ», για τη δράση των λαθροθήρων υπήρχαν καταγγελίες εδώ και αρκετό καιρό, γεγονός που είχε προκαλέσει τη συχνή παρουσία των θηροφυλάκων στην παραπάνω περιοχή.

Κώστας Αντωνόπουλος - protinews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top