23 Νοε 2015
0 σχόλια

Εκτροπή θανάτου για ηλικιωμένο από τη Νέα Φιγαλεία

Τραγικό θάνατο βρήκε σήμερα το μεσημέρι ένας ηλικιωμένος από τη Νέα Φιγαλεία όταν το μικρό φορτηγό που οδηγούσε εξετράπη σε αγροτικό δρόμο κοντά στον οικισμό Παναγιές και αφού υποχώρησε σε γκρεμό, βρέθηκε πάνω στην Επαρχιακή Οδό Θολού - Νέας Φιγαλείας.


Διερχόμενοι οδηγοί που περνούσαν ενημέρωσαν την αστυνομία την πυροσβεστική και το Ε.Κ.Α.Β αλλά όπως αποδείχθηκε αργότερα ο θάνατος ήταν ακαριαίος.

Ο δρόμος έκλεισε, συγκεντρώθηκε στο σημείο κόσμος, ενώ δημιουργήθηκαν ουρές, μέχρι οι άνδρες της πυροσβεστικής να απεγκλωβίσουν τον άτυχο ηλικιωμένο και να τον παραλάβει ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β για νεκροψία - νεκροτομή.

Ο ηλικιωμένος πήγαινε στην αγροικία του αλλά για άγνωστο λόγο το όχημα εξετράπη και αφού κύλησε σε γκρεμό για 30μ βρέθηκε πάνω στην Επαρχιακή Οδό.

Στο σημείο έφθασαν άμεσα ασθενοφόρο και περιπολικό με τον διοικητή του Α.Τ.Ζαχάρως ενώ λίγη ώρα αργότερα 3 πυροσβεστικά οχήματα με τον προ'ι'στάμενο του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Κρεστένων κ.Γαλάνη με σκοπό να απεγκλωβίσουν τον άτυχο άνδρα.

Τέλος στο σημείο έφθασε και η Πολιτική Προστασία Φιγαλείας αλλά και όχημα έργων με σκοπό να απομακρύνει το φορτηγό από το οδόστρωμα και να δοθεί και πάλι η ΕΠ.ΟΔ σε κυκλοφορία.

Τα αίτια του δυστυχήματος εξετάζει το Α.Τ.Ζαχάρως.

Με πληροφορίες απο το: Φιγαλεία τοπικές ειδήσεις - facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top