28 Νοε 2015
0 σχόλια

Συγκλονίζει η επιστολή κόρης αυτόχειρα στον Αλ. Τσίπρα

η επιστολή κόρης αυτόχειρα στον Αλ. Τσίπρα
«Αλέξη, πες κάτι αριστερό ρε γαμώτο...»

Η αυτοκτονία του πατέρα της είχε σοκάρει τότε όλη την Ελλάδα.


Η Έμμυ Χριστούλα είναι επικοινωνιολόγος κόρη του Καρδιτσιώτη φαρμακοποιού Δημήτρη Χριστούλα που αυτοκτόνησε στο Σύνταγμα τον Απρίλιο του 2012 αφήνοντας ένα συγκλονιστικό ιδιόχειρο σημείωμα όπου καταδίκαζε τα μνημόνια και μιλούσε για αξιοπρέπεια...

Η κ. Χρίστουλα με ένα συγκλονιστικό κείμενο - επιστολή στο enosy.blogspot.gr κατεδαφίζει την υποκρισία και τον εμπαιγμό του Αλέξη Τσίπρα αποδομώντας σημείο σημειο όσα έγιναν από τον Ιανουάριο του 2015.

 Το σημείο που πραγματικά συγκλονίζει είναι «αυτό που δεν θα συγχωρέσει ποτέ»...

Κληροδοτείς μια εμπειρία που δομεί το ιστορικό περιβάλλον του αναπόδραστου, μη επιτρέποντας ούτε ένα ανεξάρτητο, ένα ελεύθερο όνειρο, από αυτά που σήμερα εγγράφονται στη σφαίρα της ουτοπίας για να επιδιώξουν κάποτε την ιστορική τους επικύρωση.

Και αναλαμβάνεις εσύ πια να κουβαλήσεις στην κουβέρτα το σώμα του αντάρτη, να τον ενταφιάσεις, σπρώχνοντας με τα χέρια σου το χιόνι που βρίσκεται γύρω από το πτώμα. Το τελευταίο χιόνι πάνω στην πληγή...
συνταγμα
Επί εφτά μήνες κοιτάζαμε τον αντάρτη πάνω στο τραπέζι, όπως οι κυνηγοί του Αγγελόπουλου.Με μια τεράστια τρύπα στο στήθος, “Όπως τον γέννησε η γαλλική επανάσταση, όπως τον γέννησε η μάνα του η Ισπανία, ένα σκοτεινό συνωμότη”.

Διαβάστε ολόκληρηρη την επιστολή στο: newsbomb.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top