10 Φεβ 2016
0 σχόλια

Ηλεία: «Στοιχειώνει» η παλιά γέφυρα Τσεμπερούλας!

«Στοιχειώνει» η παλιά γέφυρα Τσεμπερούλας
Σε ιδιαίτερα κακή κατάσταση βρίσκεται η παλαιά γέφυρα της Τσεμπερούλας, στον οδικό άξονα Κρεστένων-Ανδρίτσαινας, η οποία εξακολουθεί να εξυπηρετεί την κίνηση στην ευρύτερη περιοχή.


Το έργο αυτό χρονολογείται από την δεκαετία του 1960 (!) και ήδη παρουσιάζει σημαντικές φθορές, οι οποίες επιβαρύνονται διαρκώς στο πέρασμα του χρόνου.

Στην ήδη καταπονημένη γέφυρα παρατηρούνται ζημιές τόσο στα τσιμεντένια στηθαία όσο και στο οδόστρωμα, γεγονός που δεν περνάει απαρατήρητο από τους διερχόμενους στο συγκεκριμένο δρόμο.

Ωστόσο αυτή την εποχή έχει ήδη ολοκληρωθεί το μεγαλύτερο τμήμα της νέας γέφυρας, η οποία είναι υπερσύγχρονης κατασκευής αλλά και μεγάλης ασφάλειας, καθώς και άνετης διέλευσης των οχημάτων.

Οι κάτοικοι της περιοχής που διέρχονται πολύ συχνά από το σημείο αυτό, καθώς και πολλοί επισκέπτες, εκφράζουν την ανάγκη ώστε να ολοκληρωθεί και να παραδοθεί άμεσα η νέα γέφυρα στην κυκλοφορία, ανεξάρτητα του τι θα γίνει με το υπόλοιπο οδικό τμήμα που κατασκευάζεται από τα Διάσελλα μέχρι τα Μπαρακίτικα.

Η κατάσταση στην παλαιόκτιστη γέφυρα στη θέση Τσεμπερούλα προκαλεί πλέον την ανησυχία όσων τη διέρχονται, κάτι που θα πρέπει να γίνει αντιληπτό από τους εμπλεκόμενους φορείς προκειμένου να προχωρήσουν στην άμεση αποσύνδεσή της από την κυκλοφορία.

Κώστας Αντωνόπουλος - protinews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top