1 Μαΐ 2016
0 σχόλια

Ηλεία: Θρήνος στην Αλφειούσα για το χαμό του 32χρονου Βασίλη Μιχαλόπουλου

Θρήνος στην Αλφειούσα για το χαμό του 32χρονου Βασίλη Μιχαλόπουλου
Μαύρο Πάσχα για την κοινότητα της Αλφειούσας σήμερα που πενθεί το χαμό ενός νέου και δραστήριου παλικαριού της, του 32χρονου Βασίλη Μιχαλόπουλου.


“Έφυγε” μια ώρα μετά την Ανάσταση, υποκύπτοντας στα τραύματα που είχε υποστεί μετά από τροχαίο στο χωριό, το Σάββατο του Λαζάρου.

Τραγική ειρωνία… ο 32χρονος τραυματίστηκε σοβαρά στις 23 Απριλίου, όταν η μηχανή που οδηγούσε στο δρόμο από την έξοδο της Αλφειούσας προς το φράγμα του Αλφειού, συγκρούστηκε νωτομετωπικά με ΙΧ επιβατηγό που οδηγούσε ένας συνομήλικός του.

Από τη σφοδρή σύγκρουση ο 32χρονος τινάχθηκε στον αέρα σε μεγάλο ύψος και κατέληξε στο έδαφος, χτυπώντας κυρίως στο κεφάλι.

Σε πολύ βαριά κατάσταση ο Βασίλης Μιχαλακόπουλος μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Πύργου και άμεσα διασωληνώθηκε και διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου. Εκεί νοσηλεύτηκε στη ΜΕΘ “Παναγία Βοήθεια”. Όσο ο Βασίλης ανέπνεε, όσο χτυπούσε η καρδιά του, η ελπίδα έμενε ζωντανή.

Όμως στη μια τα ξημερώματα της Κυριακής του Πάσχα, μια ώρα μετά την Ανάσταση, όλα τελείωσαν, το παλικάρι “έσβησε”.

Η οικογένειά του που ήλπιζε σε ένα χαρμόσυνο νέο μαζί με την Ανάσταση του Κυρίου, βυθίστηκε στο πένθος.

Μαζί τους και όλο το χωριό της Αλφειούσας, όπου σήμερα επικρατούσε βουβαμάρα, αφού κανείς δεν είχε κουράγιο για να γιορτάσει την ημέρα…

Ο Βασίλης Μιχαλακόπουλος, διατηρούσε ελαιοτριβείο στο κέντρο του χωριού, είχε άλλα τρία αδέρφια.

Πηγή: ilialive.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top