29 Ιουν 2016
0 σχόλια

Αίγιο: Η χειρουργός ήταν μαϊμού ...

Η χειρουργός ήταν μαϊμού
Με πλαστό πτυχίο έκανε επεμβάσεις σε ασθενείς στο Αίγιο μια 40χρονη που δήλωνε γενική χειρουργός, και μάλιστα συγκαταλεγόταν στα «καλά» ονόματα της ειδικότητάς της!


Οσοι γιατροί από την Αχαΐα συνεργάστηκαν μαζί της έχουν μείνει άναυδοι μετά τις αποκαλύψεις που συγκλονίζουν τον ιατρικό κόσμο της περιοχής.

Η ίδια φέρεται ότι έχει εγκαταλείψει το Αίγιο, αλλά θα κληθεί να λογοδοτήσει στη Δικαιοσύνη.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας, ύστερα από ανώνυμη καταγγελία, ο Διεπιστημονικός Οργανισμός Αναγνώρισης Τίτλων Ακαδημαϊκών και Πληροφόρησης (ΔΟΑΤΑΠ) διαπίστωσε ότι το πτυχίο Ιατρικής της 40χρονης, που προερχόταν από το Πανεπιστήμιο του Εριβάν της Αρμενίας, ήταν πλαστό.

Την διέγραψαν

Μέσα σε λίγες ημέρες, ο Ιατρικός Σύλλογος Αιγίου τη διέγραψε από τα μητρώα μελών του και η σύμβασή της με το υποκατάστημα του ΙΚΑ της πόλης διακόπηκε.

Η υπόθεση της «μαϊμού» χειρουργού έχει προκαλέσει ποικίλες συζητήσεις, καθώς είχε περάσει με άνεση τα μαθήματα της Παθολογίας και της Χειρουργικής στο πρώην ΔΙΚΑΤΣΑ, ενώ κατά τη διάρκεια της ειδίκευσής της στο Νοσοκομείο του Ρίου είχε αφήσει άριστες εντυπώσεις σε γιατρούς και ασθενείς!

«Θυμάμαι ότι ήταν μια άριστη γιατρός, την οποία προτιμούσαν οι ασθενείς! Και εγώ, όταν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα υγείας, εμπιστεύτηκα τη συγκεκριμένη και το αντιμετώπισε σωστά!» ανέφερε ο πρώην πρόεδρος της Ενωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αχαΐας Κώστας Γιαννάκενας.

Η γιατρός είχε κάνει ειδικότητα στο Ρίο, κατόπιν έδωσε εξετάσεις στη Λάρισα, θήτευσε στο Νοσοκομείο Αιγίου ως επικουρικό προσωπικό και αργότερα υπέγραψε σύμβαση με το ΙΚΑ Αιγίου, ενώ παράλληλα άνοιξε δικό της ιατρείο σε κεντρικό σημείο της πόλης.

Μάλιστα, ήταν γνωστή και για το γεγονός ότι συνεργαζόταν αφιλοκερδώς με ιδρύματα της Ιεράς Μητρόπολης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας.

Πηγή: madata.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top