31 Αυγ 2016
0 σχόλια

9 αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων για τις τηλεοπτικές άδειες - Θρίλερ ως το βράδυ

9 αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων για τις τηλεοπτικές άδειες
Φωτογραφία: Intime News
Πληροφορίες αναφέρουν ότι μέχρι χθες τα μεσάνυχτα είχαν δημοπρατηθεί οι δύο από τις τέσσερις άδειες και ότι σήμερα θα δημοπρατηθούν και οι άλλες δύο.


Κατά ορισμένες εκτιμήσεις ο διαγωνισμός θα έχει ολοκληρωθεί ως το βράδυ και θα εκδοθεί ανακοίνωση με τους τέσσερις πλειοδότες και τα ποσά έναντι των οποίων πήραν τις τηλεοπτικές άδειες.

Εννέα αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων

Ωστόσο, ενώ η διαδικασία της δημοπράτησης των τεσσάρων αδειών βρίσκεται σε εξέλιξη, θυροκολήθηκαν στην πόρτα του κτιρίου της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης τα ασφαλιστικά μέτρα πέντε τηλεοπτικών σταθμών.

Συνολικά εννέα αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων θυροκολλήθηκαν στην είσοδο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης, ενώ συνεχίζεται η διαδικασία της δημοπρασίας που άρχισε χθες το πρωί.

Μεταξύ αυτών βρίσκεται και η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων του ΣΚΑΪ κατά της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και των τεσσάρων νέων σχημάτων που συμμετέχουν στην διαδικασία.

Θυροκολλήθηκαν επίσης η αίτηση του Star κατά της συμμετοχής του εργολάβου Καλογρίτσα στο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, του Alpha εναντίον άλλων υποψήφιων σχημάτων, του ANT1 εναντίον του σχήματος Σαββίδη, αλλά του MEGA κατά της όλης διαδικασίας.

Διάβασε περισσότερα στο: iefimerida.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top