29 Σεπ 2016
0 σχόλια

Πολιτιστικός Σύλλογος Καλίδονας Σάρενα: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ

Πολιτιστικός Σύλλογος Καλίδονας Σάρενα
Επαναληπτική δημοπρασία την 1 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016, ημερα Σάββατο στην Καλίδονα


Το Δ.Σ του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλίδονας <<ΣΑΡΕΝΑ>> ,σας κάνει γνωστά τα παρακάτω:

Με την υπ΄αριθ. 37/ 20 -9-2016 απόφαση του, προβαίνει σε επαναληπτική δημοπρασία την 1 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016,ημερα Σάββατο και ώρα 19.00 μ.μ, στην Καλίδονα.

Δέχεται κλειστές προσφορές για την εκμίσθωση καταστήματος ιδιοκτησίας του Συλλόγου.

Το κατάστημα είναι 75 τ.μ. περιλαμβάνει βοηθητικούς χώρους και δίδεται όλος ο εξοπλισμός του. Θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά ως καφενείο – οβελιστηρίου.

Η διάρκεια της μισθώσεως ορίζεται σε δύο χρόνια αρχομένης από την ημερομηνία υπογραφής του συμφωνητικού.

Θα είναι για δύο [2] χρόνια , το ενοίκιο από 150 ΕΥΡΩ θα μειωθεί στα 130 ΕΥΡΩ, το μηνα.

Η μείωση του ενοικίου δεν σχετίζεται με την υποτίμηση της αξίας του καταστήματος, αλλά προσαρμόστηκε στην σημερινή οικονομική πραγματικότητα που βιώνει όλη η κοινωνία που ζούμε.

Οι όροι είναι οι παρακάτω:

1. Το μίσθωμα εκκίνησης καθορίζεται στο ποσό των 130 ΕΥΡΩ. Όποιος προσφέρει το μεγαλύτερο μίσθωμα θα είναι ο ενοικιαστής του καταστήματος. Ο μισθωτής υποχρεούται να καταβάλλει ως εγγύηση το ποσό δύο ενοικίων για την πιστή τήρηση των ‘όρων της μίσθωσης , τα οποία δεν θα συμψηφίζονται με τα μισθώματα.

2. Ο μισθωτής υποχρεούται να χρησιμοποιήσει το κατάστημα αποκλειστικά και μόνο ως καφενείο-οβελιστήριο. Η μετατροπή της χρήσεως του μισθίου ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΩΣ

3. Η λειτουργία του καταστήματος είναι υποχρεωτική προς εξυπηρέτηση των κατοίκων της Καλίδονας καθώς και φίλων και επισκεπτών. Ο σκοπός λειτουργίας του είναι κοινωνικός.

4. Ο μισθωτής υποχρεούται να διατηρεί το μίσθιο καθαρό και ευπρεπές κατά τρόπο που δεν θα θίγει την υγεία, την ασφάλεια και τα χρηστά ήθη των κατοίκων της Καλίδονας και των πελατών γενικά ,και να τηρούνται αυστηρώς, οι υπό του Νόμου προβλεπόμενοι υγειονομικοί κανονισμοί που εξασφαλίζουν την ποιότητα των τροφίμων.

5. Ο μισθωτής υποχρεούται να παραχωρεί το κατάστημα στο Σύλλογο για προγραμματισμένες εκδηλώσεις, και για τακτικές η έκτακτες Γενικές Συνελεύσεις, χωρίς αντάλλαγμα και να διατηρεί την πολιτιστική όψη του καταστήματος.

6.Ο μισθωτής για κάθε μετατροπή, επισκευή η προσθήκη στο μίσθιο θα ζητεί προηγουμένως τη γραπτή συναίνεση του ΔΣ του Συλλόγου. Κάθε προσθήκη στο μίσθιο παραμένει προς όφελος του μισθίου μετά τη λήξη της μισθώσεως, και ο μισθωτής δεν δικαιούται αποζημίωσης.

7.Η διάρκεια της μίσθωσης , το ποσοστό αναπροσαρμογής του μισθώματος, το ποσό της εγγύησης, ο ακριβής χρόνος καταβολής του μισθώματος, η καταβολή δημοτικών τελών, φωτισμού, ύδρευσης καθώς και λοιπών υποχρεώσεων που θα βαρύνουν τον μισθωτή θα αναγραφούν στο συμφωνητικό μισθώσεως.

8. Ο μισθωτής που θα επιλεγεί θα είναι κάτοικος Καλίδονας η της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Ζαχάρως . Θα έχει το κριτήριο της φερεγγυότητας, της αξιοπιστίας . Θα το λειτουργεί ο ίδιος αποκλειστικά, που θα έχει υπογράψει το συμφωνητικό. Απαγορεύεται ρητά η υπομίσθωση του μισθίου καταστήματος και η παραχώρηση της χρήσεως με η χωρίς αντάλλαγμα σε τρίτον, χωρίς την προηγουμένη έγκριση η συναίνεση του ΔΣ του Συλλόγου.

9. Για το χρονικό διάστημα από 1 Ιουνίου μέχρι 20 Σεπτεμβρίου κάθε χρόνο θα έχει την ευθύνη λειτουργίας του Θερινού Κινηματογράφου.

10. Η μη εμπρόθεσμη πληρωμή μισθώματος και γενικά η μη τήρηση όλων των όρων που θεωρούνται ουσιώδεις παρέχει το δικαίωμα στον εκμισθωτή να καταγγείλει τη μίσθωση και να ζητήσει τη βίαιη έξωση του μισθωτή από το μίσθιο, σύμφωνα με τις νόμιμες διαδικασίες.

. ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ: Οι προσφορές θα κατατεθούν στα μέλη του ΔΣ και της Εξελεγκτικής Επιτροπής τη συγκεκριμένη ημέρα και ώρα όπως έχει ορισθεί στη Διακήρυξη, και παρουσία τους θα ανοιχθούν για να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΚΑΛΙΔΟΝΑ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Πληροφορίες: Πολιτιστικός Σύλλογος Καλίδονας Σάρενα

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top