7 Οκτ 2016
0 σχόλια

Το διαβάσαμε και αυτό. Ηλείος κυβερνητικός βουλευτής δεν ξέρει που είναι το Μαξίμου!

Ηλείος κυβερνητικός βουλευτής δεν ξέρει που είναι το Μαξίμου
Πηγαδάκια, πιάνο, τραγούδι και συζήτηση του πρωθυπουργού με τους βουλευτές είχε το χθεσινό ποτό του  Αλέξη Τσίπρα στους βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας στο Μέγαρο Μαξίμου.


Με πολλά ζητήματα σε κυβερνητικό και εσωκομματικό επίπεδο να είναι ανοιχτά, η χθεσινή σύναξη στο Μαξίμου ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για ένα «μασάζ» στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ.

Στο πιάνο ο Ζουράρις, στο τραγούδι η Κουντουρά

Κάποια στιγμή στο πιάνο που διαθέτει το πρωθυπουργικό μέγαρο κάθισε ο Κώστας Ζουράρις. Από το κλαβιέ ξεχύθηκε η μελωδία του τραγουδιού «Ασε με να φύγω, σε παρακαλώ» που ερμηνεύει μοναδικά η Αλέκα Κανελλίδου, σε στίχους του Νίκου Ελληναίου και μουσική του Γιώργου Μανίκα. Εκεί, ανέλαβε η Ελενα Κουντουρά να τραγουδήσει.

Από το μπαλκόνι του Μαξίμου ακούγονταν και άλλα τραγούδια, όπως το «Σύνορα η αγάπη δε γνωρίζει», ενώ ο Κ. Ζουράρις έπαιξε και αντάρτικα τραγούδια, αλλά και Μπιθικώτση, όπως το «Στη Δραπετσώνα πια δεν έχουμε ζωή».

Το πιάνο πλησίασε κάποια στιγμή και ο πρωθυπουργός και αστειευόμενος του είπε: «Η τελευταία φορά που έπαιξε πιάνο εδώ κάποιος ήταν ο Βαρουφάκης. Κανόνισε!».

Αλλά και ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Γιάννης Τσιρώνης «υπέκυψε» στον μελωδικό πειρασμό και σιγοτραγούδησε πάνω από το πιάνο.

Τα δώρα, οι καλοντυμένες και τα απρόοπτα

Στο φωταγωγημένο Μέγαρο Μαξίμου οι καλεσμένοι άρχισαν να φθάνουν από τις 21:30,  ενώ οι πρώτοι που έφυγαν λίγο μετά τις 22:30 ήταν ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης και ο Γιώργος Βαρεμένος.

Οι πιο καλοντυμένες ήταν η υφυπουργός Βιομηχανίας Θεοδώρα Τζάκρη και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αννέτα Καββαδία.

Οι περισσότεροι πάντως επέλεξαν μια πιο κάζουαλ εμφάνιση για το κάλεσμα του πρωθυπουργού.

Οι Κοτζιάς και Τόσκας πήγαν μαζί στο Μαξίμου.

Δύο κατέφθασαν με μηχανή: Ο Μάκης Μπαλαούρας και ο Παύλος Πολάκης
Πολλοί βουλευτές, ειδικά οι προερχόμενοι από την επαρχία, κατέφθασαν στο Μέγαρο Μαξίμου με δώρα -κυρίως προϊόντα, όπως κρασιά- από τις περιφέρειές τους.

Υπήρξαν όμως και αδιανότητα απρόοπτα.

Οπως αυτό με τη βουλευτή Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ Εφη Γεωργοπούλου, η οποία έφτασε στην Ηρώδου του Αττικού με ταξί και ρώτησε τους δημοσιογράφους: «Πού είναι το μέγαρο Μαξίμου παιδιά; Εδώ είναι καλέ;».

Πηγή: iefimerida.gr, odigos.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top