11 Οκτ 2016
0 σχόλια

Μετωπική σύγκρουση Τσίπρα – Μητσοτάκη στη Βουλή– Όλες οι κόντρες – ΒΙΝΤΕΟ

Μετωπική σύγκρουση Τσίπρα – Μητσοτάκη στη Βουλή– Όλες οι κόντρες
Σε υψηλούς τόνους κινήθηκαν ο Πρωθυπουργός και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατά τη συζήτηση για τη διαπλοκή στη Βουλή.


Η συνεδρίαση διήρκεσε για περισσότερες από οκτώ ώρες με πληθώρα διαξιφισμών και αντιπαραθέσεων μεταξύ των πολιτικών αρχηγών.

Τσίπρας: Είμαστε η τελευταία ελπίδα για να καθαρίσει ο τόπος από την κόπρο της διαπλοκής

Επίθεση στον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στη Βουλή, στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για τη διαφθορά και τη διαπλοκή.


Μητσοτάκης: Προκηρύξτε εκλογές κ. Τσίπρα, ελάτε αν τολμάτε – ΒΙΝΤΕΟ

Σκληρή προσωπική επίθεση στον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στην Βουλή για τη διαπλοκή και τη διαφθορά, ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, λέγοντας ότι "δεν αξίζει στην χώρα μας να είσαστε εσείς ο πρωθυπουργός της" και επαναλαμβάνοντας το αίτημά του για εκλογές.


Τσίπρας: Αν θέλετε συμφωνίες αλήθειας, να έχετε το θάρρος να λέτε αλήθειες – ΒΙΝΤΕΟ

"Αν θέλετε συμφωνίες αλήθειας πρέπει να ανέβετε στο βήμα της βουλής και να πείτε αλήθεια" είπε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στη δευτερολογία του καλώντας για ακόμη μια φορά τον Κυριάκο Μητσοτάκη να απαντήσει για τη Siemens. Παράλληλα, κατηγόρησε τον κ. Μητσοτάκη για κρεσέντο πολιτικής υποκρισίας σε ό,τι αφορά τους πλειστηριασμούς και υπογράμμισε ότι πρέπει να βρεθεί τρόπος για να προστατευτεί η πρώτη κατοικία και από τα χρέη προς το δημόσιο.


Ο Μητσοτάκης στον Τσίπρα: Όσο εσείς ρίχνετε το επίπεδο εγώ θα το ανεβάζω – ΒΙΝΤΕΟ

«Η ταυτότητά σας γράφει είναι ότι είστε ο πιο ψεύτης, ο πιο ανίκανος και ο πιο αποτυχημένος Πρωθυπουργός αυτής της χώρας» είπε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, απευθυνόμενος στον Αλέξη Τσίπρα κατά τη δευτερολογία του στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για τη διαπλοκή και τη διαφθορά.


Τσίπρας: Η διαπλοκή θα βρει τον μάστορά της – ΒΙΝΤΕΟ

Τη δέσμευση ότι με την κυβέρνησή του, «η διαπλοκή θα βρει το μάστορά της», κατέθεσε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κλείνοντας την 8ωρη συζήτηση στη Βουλή για τη διαπλοκή.


Διάβασε αναλυτικότερα στο: enikos.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top