13 Οκτ 2016
0 σχόλια

Αρνήθηκε να μιλήσει σε καρκινοπαθή στην Σύρο ο Πολάκης (Βίντεο)

Αρνήθηκε να μιλήσει σε καρκινοπαθή στην Σύρο ο Πολάκης
Ένταση στο αεροδρόμιο, καθώς η γυναίκα ζητούσε απαντήσεις τις οποίες δεν πήρε



Βγήκε από τα ρούχα της στο αερόδρόμιο της Σύρου, η συριανή καρκινοπάθης Ελένη Ρούσσου, που είναι γνωστή για το δράμα που ζει τα τελευταία χρόνια, αφού έχει ζητήσει πολλές φορές βοήθεια από τα ΜΜΕ, ώστε να βγουν προς τα έξω τα προβλήματα υγείας της αλλά και τα οικονομικά της προβλήματα, ελπίζοντας κάποιος να ευαισθητοποιηθεί.

Η Ε. Ρούσσου αρχικά ζήτησε από το κ. Πολάκη στο Νοσοκομείο της Σύρου να του μιλήσει και να του μεταφέρει το γολγοθά της γραφειοκρατίας.

Εκείνος την ενημέρωσε ότι θα μεταβεί στο αεροδρόμιο και θα της μιλήσει εκεί. Άδοξα όμως καθώς η Ε. Ρούσσου δεν μπόρεσε τελικά να βγάλει από μέσα της αυτά που την απασχολούν όλα αυτά τα χρόνια, με τον κ. Πολάκη να μην δέχεται να την ακούσει λέγοντας της χαρακτηριστικά ότι έχω έρθει για άλλο λόγο στο νησί.

Με την συμπεριφορά αν. υπουργού, η κ. Ρούσσου βγήκε από τα ρούχα της ζητώντας τον λόγο, λέγοντας του χαρακτηριστικά:

«Εμείς σας ψηφίσαμε…εμείς σας βγάλαμε και πρέπει να με ακούσεις και εύχομαι στα παιδιά σας αν έχετε παιδιά να μην πάθουν αυτά που έχω πάθει εγώ κ. Πολάκη».

Ο κ. Πολάκης έγινε... Λούης και τα πυρά της καρκινοπαθούς δέχτηκαν οι δυο βουλευτές των Κυκλάδων οι οποίοι δήλωσαν άγνοια για τα προβλήματα.

Δείτε το βίντεο του Cyclades24.gr:


Το διαβάσαμε απο το: e-radio.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top