13 Οκτ 2016
0 σχόλια

N.Μοράντ: «ΜΚΟ βρίσκονται πίσω από την υποκίνηση αντιδράσεων στην Μυρσίνη» (Ηχητικό)

N.Μοράντ: «ΜΚΟ βρίσκονται πίσω από την υποκίνηση αντιδράσεων στην Μυρσίνη»
Τα χρήματα που δεν έλαβαν από ΜΚΟ και το φαγητό που σερβίρεται στο LM VILLAGE, οδήγησαν τους Σύριους πρόσφυγες σε πορεία διαμαρτυρίας από την Μυρσίνη στα Λεχαινά.


Ο δήμαρχος Ανδραβίδας Κυλλήνης Ναμπίλ Μοράντ τόνισε στο IONION FM, ότι ορισμένοι πρόσφυγες αποφάσισαν να διαμαρτυρηθούν επειδή δεν έλαβαν τα χρήματα που μοιράζουν ΜΚΟ, περίπου 90 ευρώ ανά άτομο.

Τα χρήματα προέρχονται από επιχειρηματίες του εξωτερικού και άλλους ιδιώτες σε Ευρώπη και Αμερική, την διάθεση των οποίων έχουν οι ΜΚΟ και όχι η ελληνική πολιτεία.

Ο δήμαρχος έκανε λόγο για υποκίνηση αντιδράσεων από κάποιες ΜΚΟ, που δεν επιθυμούν να λειτουργεί το κέντρο φιλοξενίας προσφύγων της Μυρσίνης στα άριστα πρότυπα που λειτουργεί μέχρι σήμερα. «ΜΚΟ βρίσκονται πίσω από την υποκίνηση αντιδράσεων στην Μυρσίνη.

Κάποιοι δεν θέλουν αυτή την άριστη εικόνα για την Ελλάδα», ανέφερε στο IONION FM ο κ. Μοράντ.

Παράλληλα συμπλήρωσε ότι ανάμεσα στους λόγους της διαμαρτυρίας ήταν και το φαγητό που μοιράζεται στο LM VILLAGE από συγκεκριμένη εταιρεία στην Κόρινθο, που κατά περίεργο τρόπο έχει αναλάβει την σίτιση σε όλους τους καταυλισμούς προσφύγων της Ελλάδας, αλλά και η απουσία εκπροσώπου της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ στην Μυρσίνη.

Ακούστε τι είπε ο δήμαρχος Ανδραβίδας Κυλλήνης Ναμπίλ Μοράντ στο ionionfm.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top