4 Οκτ 2016
0 σχόλια

Ναός Επικουρείου Απόλλωνα: Ράλλυ ''Tour du Peloponnese'' με θέα τον επιβλητικό Ναό (Φωτό)

Ναός Επικουρείου Απόλλωνα: Ράλλυ ''Tour du Peloponnese'' με θέα τον επιβλητικό Ναό
Πρόκειται για έναν αγώνα - περιήγηση κλασσικών αυτοκινήτων «Tour du Peloponnese».


Πρόκειται για μια διοργάνωση της Scuderia Triskelion σε συνεργασία με το Αθλητικό Σωματείο A.Λ.Α.Κ και την ΟΜΑΕ, για τρίτη συνεχή χρονιά στην Πελοπόννησο.

Οι συμμετέχοντες μετά την Ολυμπία κατευθύνθηκαν στο ναό του Επικουρείου Απόλλωνα και κατέληξαν στη Καλαμάτα όπου και διανυκτέρευσαν.

Περίπου στις 2:30 το μεσημέρι έφθασαν στο Ναό του Επικουρείου Απόλλωνα τα κλασσικά αυτοκίνητα για να μαγνητίσουν τα βλέμματα των επισκεπτών και του προσωπικού του Ναού.

Εκεί βρέθηκε και όχημα με το Εθελοντική Πολιτικής Προστασίας Θάνο Χουλιάρα για να διασφαλιστεί η οδική ασφάλεια περιμετρικά του μνημείου των Βασσών αλλά και η στάθμευση των οχημάτων.

Συνολικά 11 οχήματα με 22 άτομα πληρώματα και 6 βοηθητικά οχήματα με προσωπικό τερμάτισαν στο χώρο του Ναού μετά από μια σχετικά γρήγορη ειδική διαδρομή που ξεκινούσε μερικά χιλιόμετρα πριν.

Όλα τα πληρώματα είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά τον εντυπωσιακό ναό και τον περιβάλλοντα χώρο αλλά και να φωτογραφηθούν με τα οχήματά τους.

Αξίζει να σημειωθεί η άψογη συμπεριφορά του προσωπικού του Ναού του Επικουρείου ενώ το ''Tour du Peloponnese'' υποδέχθηκε στο Ναό ο Αντιδήμαρχος Ανδρίτσαινας Μίλτος Γεωργακόπουλος.

Με αυτό τον τρόπο, ένα διεθνές γεγονός έδωσε τη δυνατότητα στον ''χτυπημένο'' από τη εγκατάλειψη Ναό, να προβληθεί.

Τέλος άλλη μια ειδική ξεκίνησε από το Ναό για να ολοκληρωθεί λίγα χιλιόμετρα ποιο πέρα με τελικό προορισμό την Καλαμάτα όπου όπως προαναφέραμε,διανυκτέρευσαν.

Δείτε παρακάτω εικόνες από τον Ναό του Επικουρίου:









Θάνος Χουλιάρας - #ΦΙΓΑΛΕΙΑnews24

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top