25 Νοε 2016
0 σχόλια

Black Friday - Σε αυτά τα καταστήματα θα βρείτε σήμερα, Μαύρη Παρασκευή, εκπτώσεις έως και 80%

Black Friday - Σε αυτά τα καταστήματα θα βρείτε σήμερα, Μαύρη Παρασκευή, εκπτώσεις
Black Friday στην Ελλάδα 2016: Ξημέρωσε η Μαύρη Παρασκευή στην Ελλάδα - Ποιοι συμμετέχουν - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε!

Καιρός για... Black Friday! Σήμερα είναι η Μαύρη Παρασκευή.

Πολλά καταστήματα γιορτάζουν τη Μαύρη Παρασκευή με προσφορές, εκπτώσεις, αλλά και εκδηλώσεις.

Οι Έλληνες καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά, σήμερα έναν διαδεδομένο, τόσο στην Ευρώπη όσο και στις Ηνωμένες Πολιτείες, εμπορικό θεσμό.

Την εμπειρία της αποκαλούμενης «Μαύρης Παρασκευής» ή αλλιώς Black Friday. Πρόκειται για ένα θεσμό που επιτρέπει στους καταναλωτές την τελευταία Παρασκευή του Νοεμβρίου κάθε χρονιάς -φέτος είναι η 25η Νοεμβρίου- να πραγματοποιούν αγορές προϊόντων με πολύ μεγάλες εκπτώσεις και προσφορές.

Ποιοι συμμετέχουν

Η πρώτη αλυσίδα που μπήκε φέτος στο χορό της Black Friday ήταν τα Public, τα οποία στην ιστοσελίδα τους μετρούν αντίστροφα.

Η GAP με μια φωτογραφία στο Facebook προανήγγειλε εκπτώσεις στα καταστήματά της, ενώ το Mc Arthur Glen άνοιξε τις πόρτες του για το καταναλωτικό κοινό στις 08:00 το πρωί με εκπτώσεις που θα φτάνουν το 70%.

Επίσης το River West, το Athens Metro mall και το εκπτωτικό πολυκατάστημα Factory Outlet συμμετέχουν στη Black Friday, ενώ η δανέζικη αλυσίδα με είδη σπιτιού Jysk έχει προσφορές 75%.

Στον εορτασμό συμμετέχουν τα καταστήματα Prince Oliver, αλλά και τα καταστήματα Media Markt που ενημέρωσαν τους πελάτες τους πως θα συμμετέχουν στη Μαύρη Παρασκευή προετοιμάζοντας το κοινό για «τιμές που τα βάφουν... μαύρα».

«Black Friday is coming... να είσαι σε φόρμα» γράφει το Πλαίσιο στη σελίδα του.

Στις εκπτωτικές ενέργειες συμμετέχουν τα καταστήματα επίπλων «Εντός» με έκπτωση 60%.

Ακόμη συμμετέχουν τα Folli Follie, ο Γερμανός και πολλά ακόμη καταστήματα, είτε πρόκειται για αλυσίδες, είτε για μεμονωμένα εμπορικά.


Δείτε εδώ όλες τις ειδήσεις για τη Μαύρη Παρασκευή (Black Friday)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top