25 Νοε 2016
0 σχόλια

Ηλεία: Συνελήφθη μέλος σπείρας που είχε ρημάξει σπίτια στην Σαλμώνη και στο Άνω Στρέφι

Συνελήφθη μέλος σπείρας που είχε ρημάξει σπίτια στην Σαλμώνη και στο Άνω Στρέφι
Συνελήφθη μέλος πενταμελούς σπείρας που διέπραττε κλοπές σε οικίες στην Σαλμώνη και στο Άνω Στρέφι Ηλείας.
Ταυτοποιήθηκαν τα πλήρη στοιχεία ακόμη δύο δραστών, μελών της σπείρας.

Εξιχνιάστηκαν οκτώ κλοπές σε οικίες, ενώ το συνολικό παράνομο περιουσιακό όφελος των δραστών ξεπερνά τις 20.000 ευρώ.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Συνελήφθη, χθες (24-11-2016) το μεσημέρι στο Καλό Νερό Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας 28χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές.

Με τις ίδιες κατηγορίες βαρύνονται, ακόμη δύο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 30 και 28 ετών, τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί, καθώς και δύο άγνωστοι συνεργοί τους, οι οποίοι αναζητούνται.

Ειδικότερα, τα μέλη της σπείρας, χθες το πρωί στο Άνω Στρέφι Ηλείας, εισήλθαν, παραβιάζοντας με αιχμηρό αντικείμενο παράθυρο, σε οικία ημεδαπής όπου αφαίρεσαν ένα χρυσό μενταγιόν και τράπηκαν σε φυγή, επιβιβαζόμενοι σε δύο αυτοκίνητα.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, οι οποίοι ακινητοποίησαν ένα από τα αυτοκίνητα με τα οποία είχαν διαφύγει οι δράστες και που οδηγούσε ο 28χρονος, στην περιοχή του Καλού Νερού Μεσσηνίας, όπου και συνέλαβαν τον δράστη.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, τα μέλη της σπείρας, ενεργώντας από κοινού και με την ίδια μεθοδολογία, διέπραξαν από τις αρχές Ιουλίου μέχρι και χθες (24-11-2016), σε Σαλμώνη και Άνω Στρέφι Ηλείας, οκτώ συνολικά κλοπές, αποκομίζοντας παράνομο περιουσιακό όφελος, που ανέρχεται στις  (20.650) ευρώ.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας, ενώ κατασχέθηκε το αυτοκίνητο που οδηγούσε, ως μέσο τέλεσης εγκληματικών πράξεων.

Την προανάκριση ενήργησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου.»

thebest.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top