11/19/2016
0 σχόλια

Λεβέντης: Για να μείνουν στην εξουσία τα υπογράφουν όλα

11/19/2016 11:12:00 π.μ.
Λεβέντης: τα υπογράφουν όλα για να μείνουν στην εξουσία
Τι είπε για τον αποκλεισμό του από το δείπνο με τον πρόεδρο Ομπάμα στο Προεδρικό Μέγαρο
«Εφόσον έχουμε κάνει τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις,θα υπάρξει ρύθμιση του ελληνικού χρέους  το 2018 και όχι πιο νωρίς» τόνισε  ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, μιλώντας στην εκπομπή «Τώρα ό,τι συμβαίνει».

Ο κ. Λεβέντης είπε ότι «για να μείνουν στην εξουσία τα υπογράφουν όλα, ροκανίζουν χρόνο, θα έρθουν δυστυχώς και άλλα μέτρα και ότι η οικονομία δεν σώζεται με δώρα και αυτά που λέει ο κ. Τσακαλώτος είναι σωστά».

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων τόνισε ότι «οι επενδύσεις δεν πρόκειται να έρθουν στην Ελλάδα λόγω της μη ύπαρξης πολιτικής σταθερότητας και του δυσβάσταχτου φορολογικού τοπίου που υπάρχει στη χώρα μας».

Όσον αφορά στον αποκλεισμό του από το δείπνο με τον πρόεδρο Ομπάμα στο Προεδρικό Μέγαρο ο κ. Λεβέντης είπε ότι «δέχθηκα τηλέφωνο από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας που μου είπε ότι θα εφαρμοστεί ένα νέο πρωτόκολλο στο οποίο δεν θα παραβρίσκομαι εγώ.

Αφού απέκλεισαν εμένα έπρεπε μετά να μην παρευρίσκονται και η Φώφη Γεννηματά και ο Σταύρος Θεοδωράκης, όπως και έγινε. Τον Τσίπρα δεν τον πήρα τηλέφωνο γιατί ήμουν πολύ εκνευρισμένος για το θέμα αυτό».

Πηγή: protothema.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top