9 Δεκ 2016
0 σχόλια

Η Ηλεία Έφη Βλάμη, για 6η φορά πρωταθλήτρια Ελλάδος (PHOTOS-VIDEO)

Η Ηλεία Έφη Βλάμη, για 6η φορά πρωταθλήτρια Ελλάδος
"Η ελπίδα δεν σβήνει ποτέ! Πάντα μαχόμαστε για την κορυφή με το σπαθί μας!"  αυτό είναι το "μότο" της Έφης Βλάμη που για 6η φορά αναδείχτηκε πρωταθλήτρια Ελλάδος στην Ξιφασκία, αφού, εδώ και χρόνια, έχει αναδειχθεί πρωταθλήτρια στη ζωή

Η Έφη αποθεραπευμένο πλέον παιδί και στέλεχος του Συλλόγου ‘’ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ’’ ,τον πρώτο της αγώνα χρειάστηκε να τον δώσει με τον καρκίνο και παρόλο που έχασε το ένα της πόδι, «με το σπαθί της» κέρδισε τον καρκίνο, κέρδισε την ζωή και σήμερα αγωνίζεται για την ΕΛΠΙΔΑ και τα παιδιά της: για να περάσει το μήνυμα πως με την θέληση όλα περνούν και πάλι γρήγορα θα μπορέσουν και αυτά να «σταθούν στα πόδια τους».

‘’Ο αγώνας στην ζωή -λέει η Έφη- για κάποιους ξεκινά από πολύ νωρίς.

Με την δύναμη όμως γεμάτη παιδικό αυθορμητισμό αλλά και την πολύ σημαντική βοήθεια από φίλους, όπως τον Σύλλογο Φίλων των Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», η νίκη δεν είναι απλά επιθυμία είναι ο στόχος κάθε φορά.

Στόχος που τον κατακτούμε όλοι μαζί «με το σπαθί μας»! Γιατί όταν δεν είσαι μόνος, ο αγώνας είναι πιο εύκολος!’’

Το πανελλήνιο πρωτάθλημα Ξιφασκίας με αμαξίδιο, διεξήχθη στα Ιδιωτικά Εκπαιδεύτρια της Ιονίου Σχολής, την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016 όπου συμμετείχε για άλλη μια χρονιά η Έφη.

Το πρωτάθλημα συμπεριελάμβανε αγώνες και στα τρία σπαθιά ( Foil – ξίφος ασκήσεως, Εpee – ξίφος μονομαχίας και Sabre – Σπάθη) όπου η Έφη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο σε όλα τα ξίφη και αναδείχτηκε για 6η φορά Πρωταθλήτρια Ελλάδος.

Μπράβο Έφη! Για όλα!!

Η Έφη Βλάμη είχε μιλήσει για τη ζωή της, πριν δυο χρόνια, στην εκπομπή "Προσωπικά..." της Πέλυς Μπεβούδα στον τηλεοπτικό σταθμό ΟΡΤ.

Δείτε τι είχε πει:





Πηγή: patrisnews.com
http://www.oramaelpidas.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top