10 Δεκ 2016
0 σχόλια

Γαργαλιάνοι: Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία για την άγρια δολοφονία της πολύτεκνης μητέρας

Γαργαλιάνοι: Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία για την δολοφονία της πολύτεκνης μητέρας
Nέα συγκλονιστικά στοιχεία έρχονται στο φως για την άγρια δολοφονία της 35χρονης πολύτεκνης μητέρας στη Μεσσηνία, που βρέθηκε νεκρή μέσα σε μια λίμνη αίματος στο αυτοκίνητό της.


Θρίλερ με την ταυτότητα του δολοφόνου της 35χρονης Γεωργίας Φιλοπούλου, μητέρας τεσσάρων παιδιών στους Γαργαλιάνους της Μεσσηνίας. Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση αφήνουν όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά προκειμένου να λυθεί η μυστηριώδης δολοφονία που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία.

Τι υποστήριξε ο σύζυγός της

Στο γραφείο του ανακριτή πέρασε το βράδυ της Παρασκευής ο σύζυγος της άτυχης 35χρονης, ο οποίος ήταν ο τελευταίος που την είδε ζωντανή. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα, ενώ από το σπίτι τους δεν έλειπαν οι τσακωμοί.

Ο σύζυγος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι η γυναίκα του έφευγε συχνά για να βγει με τις φίλες της και να κάνει τις δουλειές της. Όπως υποστήριξε ο ίδιος, το μοιραίο βράδυ της Πέμπτης είχε φύγει από το σπίτι για "μια δουλειά".

Την επομένη το πρωί, εργάτες που πήγαιναν να μαζέψουν ελιές στα χωράφια της οικογένειας είδαν το αυτοκίνητό της και τον ειδοποίησαν. Λίγο αργότερα, την βρήκε ο ίδιος νεκρή.

Εξετάζουν τα όπλα του συζύγου

Στον τόπο του εγκλήματος δεν βρέθηκε ούτε το φονικό όπλο ούτε ο κάλυκας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αστυνομικοί πήραν από το σπίτι του θύματος τα κυνηγετικά όπλα του συζύγου, τα οποία κατείχε νόμιμα, και τα έστειλαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αθήνας για βαλλιστική εξέταση.

Από νωρίς οι αστυνομικές αρχές απέκλεισαν το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας και άρχισαν να ερευνούν για ύποπτους στο κοντινό περιβάλλον της γυναίκας - χωρίς όμως να αποκλείουν και το ενδεχόμενο να δολοφονήθηκε από κάποιο πρόσωπο που δεν έχει σχέση με την περιοχή, σύμφωνα με το elefteriaonline.
Όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία, η άτυχη 35χρονη πυροβολήθηκε στο κεφάλι μία φορά από κοντινή απόσταση, ίσως και εξ επαφής, αν και αυτό μένει να το πει με βεβαιότητα ο ιατροδικαστής Κορίνθου Νίκος Κωτακίδης, ο οποίος έκανε την αυτοψία και θα διενεργήσει την νεκροψία-νεκροτομή.

Ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πυροβολισμός διέλυσε το κεφάλι της γυναίκας. Η ίδια καθόταν στο κάθισμα του οδηγού και σύμφωνα με τις ενδείξεις αυτός που την πυροβόλησε καθόταν δίπλα της, στη θέση του συνοδηγού.

Το χρονικό της τραγωδίας

Όπως αναφέρει το gargalianoionline.gr, το πρωί της Παρασκευής ο 55χρονος άνδρας της άτυχης 35χρονης ο οποίος υπηρετεί στην Π.Υ. Γαργαλιάνων, την στιγμή που κινούταν επί της Ε.Ο. Γαργαλιάνων – Λεύκης και πήγαινε για το μάζεμα των ελιών, μια εκ των εργατριών που είχε στο αυτοκίνητο είδε το αμάξι της γυναίκας του να βρίσκεται παρκαρισμένο σε κάθετο αγροτικό δρόμο.

Αμέσως σταμάτησε και αντίκρισε, το αποτρόπαιο θέαμα, της νεκρής συζύγου του. Άμεσα ενημερώθηκαν οι Αστυνομικές αρχές οι οποίες κατέφθασαν στο σημείο.

Πηγή: newsbomb.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top