20 Ιαν 2017
0 σχόλια

Η ίδια η μητέρα εγκατέλειψε τα τρία κοριτσάκια στην Πάτρα

Η μητέρα εγκατέλειψε τα τρία κοριτσάκια στην Πάτρα
«Κάντε ό,τι θέλετε με τα παιδιά, εγώ βιώνω ένα νέο έpωτα, να τα δώσετε για υιοθεσία»

Συγκλονίζει η εξέλιξη της υπόθεσης με τα παιδάκια που βρέθηκαν παρατημένα στο δρόμο, στην Πάτρα. «Κάντε ό,τι θέλετε με τα παιδιά, εγώ βιώνω ένα νέο έpωτα, να τα δώσετε για υιοθεσία», φέρεται να δήλωσε χθες το απόγευμα στους αστυνομικούς που επικοινώνησαν μαζί της.

Νωρίτερα εντοπίστηκε ο πατέρας των τριών μικρών κοριτσιών 2,5 ετών, 1,5 ετών και 3 μηνών που βρέθηκαν την Κυριακή παρατημένα σε δρόμο κοντά στο Καραμανδάνειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν 26χρονο αλβανικής υπηκοότητας ο οποίος βρισκόταν στα Λεχαινά.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες ο ίδιος υποστηρίζει πως τον εγκατέλειψε η σύζυγος του και μετέφερε τα παιδιά του στην Πάτρα, στην πεθερά του.

Εκείνη επικοινώνησε με τη μητέρα τους η οποία στη συνέχεια τα πήρε, τα άφησε κοντά στο Καραμανδάνειο και εξαφανίστηκε.

Οι αρχές ταυτοποίησαν και τα στοιχεία της μητέρας, η οποία είναι 20 ετών, επίσης υπήκοος Αλβανίας.

Οι πληροφορίες λένε ότι το ζευγάρι έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά. Δηλαδή, εκτός από τα τρία κοριτσάκια που βρέθηκαν παρατημένα στην Πάτρα, έχουν μαζί και ένα αγοράκι.

Πριν ένα μήνα η μητέρα εγκατέλειψε τον πατέρα των παιδιών, για τα μάτια ενός άλλου άνδρα.

Εκείνος, στην προσπάθειά του να την ξανακερδίσει, άφησε το αγοράκι στα Λεχαινά, πήρε τα τρία κοριτσάκια και τα πήγε στην πεθερά του στην Πάτρα.

Η πεθερά τηλεφώνησε στην μητέρα των μικρών και της είπε να πάει να πάρει τα παιδιά της. Εκείνη όντως πήγε και τα πήρε και… στη συνέχεια τα παράτησε μόνα τους, στο σημείο όπου βρέθηκαν από περαστικούς!

Όταν βρέθηκαν, το μεγαλύτερο κοριτσάκι, ηλικίας τεσσάρων ετών, κρατούσε στην αγκαλιά του το μικρότερο που είναι λίγων μηνών
Το ακόμα πιο τραγικό της υπόθεσης είναι ότι, πριν από λίγο οι αστυνομικοί επικοινώνησαν με την μητέρα των παιδιών και εκείνη φέρεται να τους είπε ότι «κάντε ό,τι θέλετε με τα παιδιά, εγώ βιώνω ένα νέο έpωτα, να τα δώσετε για υιοθεσία».

Η μητέρα των παιδιών αναζητείται από την Αστυνομία. Την υπόθεση χειρίζεται η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών.

Θυμίζουμε ότι τα παιδάκια βρέθηκαν παρατημένα κοντά στο νοσοκομείο, την περασμένη Δευτέρα και είχε προκαλέσει ιδιαίτερη εντύπωση ότι μέχρι τώρα, δεν τα είχε αναζητήσει κανείς.

Τώρα, είναι στα χέρια των ανθρώπων στο Καραμανδάνειο, ενώ υποστηρίζονται ψυχολογικά και από κοινωνικούς λειτουργούς του συλλόγου «Χαμόγελο του Παιδιού»

Όπως έγραψε η εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ», τα τρία κοριτσάκια εντοπίστηκαν από περιοίκους.

Η εικόνα με το μεγαλύτερο να κρατάει στην αγκαλιά του το μικρότερο, τους κίνησε την περιέργεια και αφού δεν έβλεπαν να υπάρχει κοντά τους κάποιος ενήλικας, ένας εξ αυτών κάλεσε την Αστυνομία.

Έτσι μεταφέρθηκαν στο Καραμανδάνειο όπου και φιλοξενούνται.

Πηγή: e-daily.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top