19 Μαρ 2017
0 σχόλια

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 1-0 (VIDEO)

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 1-0
Η γκολάρα του Μπεργκ έκανε την διαφορά στη Λεωφόρο (1-0), αφού ο Παναθηναϊκός κυριάρχησε (ειδικά στο πρώτο ημίχρονο), αλλά δεν μπόρεσε να βρει περισσότερες φορές δίχτυα κόντρα στον κουρασμένο και κακό Ολυμπιακό που είχε κορυφαίο τον Καπίνο!


Με την ενδεκάδα που αναμενόταν ξεκίνησε το ντέρμπι ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Σε διάταξη 4-4-1-1 ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος ξεκίνησε κάτω από τα δοκάρια. Αριστερό μπακ ο Χουλτ, δεξί ο Κουλιμπαλί και στο κέντρο της άμυνας ο Μολέδο με τον Κουτρουμπή. Κουρμπέλης και Ζέκα οι δύο στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Αριστερό χαφ ο Εμποκού, δεξί ο Βιγιαφάνιες και ο Κλωναρίδης λίγα μέτρα πιο πίσω από τον «φουνταριστό» Μπεργκ.

 Από την άλλη πλευρά και έχοντας να διαχειριστεί την κόπωση από το παιχνίδι της Πέμπτης στη Πόλη, ο Βασίλης Βούζας φρέσκαρε την ενδεκάδα του Ολυμπιακού.

Σε διάταξη 4-2-3-1 ο Καπίνο υπερασπίστηκε την εστία των «ερυθρολεύκων». Δεξί μπακ ο Φιγκέιρας, αριστερό ο Σισοκό και ο Μποτία με τον Ντα Κόστα οι στόπερ. Ρομαό και Μάρτινς οι δύο κεντρικοί χαφ. Αριστερό «φτερό» ο Ελ Γιουνούσι, δεξί ο Σεμπά, ο Τσόρι σε ελεύθερο ρόλο και στην κορυφή ο Καρίμ.

Διάβασε περισσότερα στοgazzetta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΝΤΕΡΜΠΙ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top